Accident grav în faţa unei secţii de votare. O femeie a ajuns în comă la spital, la scurt timp după ce a votat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accidentul s-a petrecut pe trecerea de pietoni din faţa liceului unde s-au organizat alegerile. FOTO: Daniel Guţă. ADEVĂRUL.
Accidentul s-a petrecut pe trecerea de pietoni din faţa liceului unde s-au organizat alegerile. FOTO: Daniel Guţă. ADEVĂRUL.

O femeie în vârstă de 66 de ani, din Simeria, a fost accidentată grav de un autoturism, chiar pe trecerea de pietoni. Victima ieşise dintr-o secţie de votare şi în momentul traversării străzii, pe marcajul pietonal, a fost lovită de o maşină, la volanul căreia se afla o altă femeie.

Accidentul rutier grav s-a petrecut în această seară, pe o trecere de pietoni din faţa Colegiul Tehnic de Transport Feroviar „Anghel Saligny” din Simeria.

Victima accidentului rutier este o femeie în vârstă de 66 de ani din localitate. Aceasta tocmai ieşise din secţia de votare amenajată în incinta liceului, iar în timp ce traversa strada, a fost suprinsă şi accidentată grav de un autoturism.

La volanul maşinii se afla o femeie. Ea a declarat că nu a văzut pietonul, din cauza luminilor maşinilor care circulau din sens opus. La faţa locului a ajuns un echipaj SMURD şi unul al Ambulanţei.

Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean Hunedoara, din Deva. Potrivit paramedicilor, în urma accidentului hunedoreanca a ajuns în stare de comă de gradul patru la spital.

accident

De asemenea, femeia a suferit mai multe traumatisme şi sunt şanse mici să supravieţuiască impactului. În cauză poliţiştii au întocmit un dosar de cercetare penală, deocamdată pentru vătămare corporală din culpă.


Vă recomandăm şi:

Tragedie în Defileul Jiului, în faţa Mănăstirii Lainici: un bărbat a murit strivit de maşina pe care o repara

Un hunedorean a murit astăzi după ce maşina la care efectua reparaţii a trecut peste el. Tragedia s-a petrecut în zona Mănăstirii Lainici, în Defileul Jiului.

VIDEO Un muncitor a murit strivit de o movilă de zgură: tragedia a avut loc pe ruinele fostului combinat din Călan

Un muncitor a murit astăzi, strivit sub un mal de zgură, pe platforma industrială a oraşului Călan. Victima avea 51 de ani, era din Arad, şi lucra la o societate care se ocupa cu procesarea sterilului de fier depozitat în zona unde au funcţionat secţiile ale fostului Combinat „Victoria”.

Cântă la pian pentru mama ucisă. Fabiani Prcsina şi-a găsit refugiul în muzică, după tragedia care i-a zdruncinat viaţa

Pianistul Fabiani Prcsina (11 ani) şi-a pierdut mama acum o lună. Ea a fost ucisă pe trecerea de pietoni de un tânăr aflat la volanul unei maşini de lux. Copilul continuă să cânte şi îi dedică mamei recitalurile.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite