Cum a încercat un turc să intre cu 5 kg de aur în țară: unde a ascuns bijuteriile VIDEO

0
Publicat:

Polițiștii de frontieră giurgiuveni au descoperit, în urma unui control efectuat asupra unui autoturism, ascunse în compartimentul motor, mai multe pachete ce conțineau bijuterii din metal de culoare galben și alb, pe care un șofer turc intenționa să le introducă în țară fără să deţină documente legale.

„În data de 11.01.2023, în jurul orei 03.30, la PTF Giurgiu - Rutier, s-a prezentat pe sensul de intrare în ţară, un cetățean turc, în vârstă de 50 de ani, care conducea un autoturism marca Skoda, înmatriculat în Turcia.

La control, colegii noştri au descoperit, disimulate în compartimentul motor al autoturismului, mai multe pachete cu bijuterii ce păreau a fi din aur galben și alb, în cantitate totala de 5,016 kilograme, estimate la o valoare de 1.254.000 lei.

Persoana în cauză nu deţinea documente de provenienţă pentru bunurile sus-menţionate, acestea fiind reținute de către poliţiştii de frontieră, în vederea expertizării și continuării cercetărilor“, a transmis Poliția de Frontieră.

Bijuteriile au fost confiscate Foto: Poliția de frontieră
Bijuteriile au fost confiscate Foto: Poliția de frontieră

În prezent, cetățeanul turc este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă, faptă prevăzută și pedepsită de Legea nr.86/2006 privind Codul Vamal, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispuse măsurile legale care se impun.

GiurgiuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite