Cine este femeia misterioasă pentru care senatorul Niculae Bădălău ar fi intervenit să fie angajată la o firmă aflată în vizorul DNA

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Daniela Bardan (prima din dreapta) alături de Daciana Sârbu şi colege din PSD / FOTO Facebook.com
Daniela Bardan (prima din dreapta) alături de Daciana Sârbu şi colege din PSD / FOTO Facebook.com

Senatorul Niculae Bădălău nu este singurul giurgiuvean implicat în dosarul „Mafia cărnii”. Alături de omul politic ar fi fost audiată luni şi Daniela Bardan, consilier judeţean PSD.

În comunicatul emis luni de către Direcţia Naţională Anticorupţie se menţionează faptul că Niculae Bădălău ar fi făcut demersuri pentru angajarea fictivă a unei persoane ce lucra la cabinetul său senatorial la una din societăţile comerciale implicate în circuitul evazionist.

Deşi aceasta nu a desfăşurat nicio activitate în cadrul societăţii comerciale implicate în circuitul evazionist, a figurat mai mult timp ca angajată şi a încasat sume de bani pentru o activitate neefectuată.

Conform declaraţiilor făcute de Niculae Bădălău după ieşirea de la sediul DNA, persoana respectivă se numeşte Daniela Bardan, actualmente consilier judeţean şi membru PSD.

„A fost audiată şi o colegă de partid. Ea s-a angajat la această firmă, procurorii consideră că ea e angajată, dar nu se ducea la serviciu. Iertaţi-mă, dar ce legătură am eu? Ei spun că oamenii ăia ar ţine-o pe 1.500 de lei, dar că este influenţa mea. A fost audiată cum s-a angajat acolo” a spus senatorul.

Averea Danielei Bardan

Daniela Bardan este de profesie jurist fiind aleasă consilier judeţean pe listele USL (din partea PSD). Ea se află la primul mandat de consilier, fiind o apropiată a senatorului Niculae Bădălău.

Conform ultimei declaraţii de avere (iunie 2013), Daniela Bardan deţine împreună cu soţul său opt terenuri agricole, trei case de locuit şi un apartament. În 2012 aceasta a câştigat aproximativ 20.000 de lei ca jurist a SC Avicola Mihăileşti şi consilier judeţean.

Daniela Bardan nu a putut fi contactată până la ora redactării acestui material.

PE ACEEAŞI TEMĂ:

Senatorul Niculae Bădălău, urmărit penal pentru trafic de influenţă. Şeful PSD Giurgiu are zeci de mii de euro în conturi, bijuterii, tablouri şi cinci terenuri

Zeci de percheziţii la sediile unor firme din Bucureşti şi alte cinci judeţe printre care şi Giurgiu. Pe lista suspecţilor se află şi senatorul Niculae Bădălău

Trecutul zbuciumat al baronului de Giurgiu, Niculae Bădălău, urmărit penal în cazul evaziunii de 50 de milioane de euro

Dragnea: Îl cunosc pe Bădălău. Sper din toată inima să nu fie implicat


 

GiurgiuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite