Dragnea: Îl cunosc pe Bădălău. Sper din toată inima să nu fie implicat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liviu Dragnea a fost unul dintre liderii PSD care l-au susţinut pe Bădălău
Liviu Dragnea a fost unul dintre liderii PSD care l-au susţinut pe Bădălău

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, luni, referitor la senatorul PSD Niculae Bădălău, că îl cunoaşte pe acesta de ani de zile şi îl ştie ca pe un om foarte serios.

Întrebat dacă a avut informaţii legate de acţiunea procurorilor, Dragnea a răspuns: „Nu am avut. Azi am văzut ştirea. Sper din toată inima să nu fie implicat sau să fie informaţii eronate. Nu am ştiut, sper să nu fie. Îl cunosc pe Bădălău de ani de zile şi îl ştiu un om foarte serios“.

Niculae Bădălău a declarat luni, la intrarea în sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), că a venit pentru a vedea despre ce este vorba în legătură cu acuzaţiile ce i s-ar aduce în dosarul de evaziune fiscală.
„Mă simt cu conştiinţa curată. Am avut o problemă cu ANI, după cum bine ştiţi, asta a fost şi cauza pentru care în 2008 nu am mai candidat. Am rezolvat-o“, a spus Bădălău.

Senatorul PSD Niculae Bădălău este urmărit penal pentru trafic de influenţă, fiind acuzat că ar fi apărat interesele unei firme suspectate de evaziune fiscală, prin intervenţii la conducerea ANAF şi pe lângă persoane din Prefectura Giurgiu şi din conducerea APIA, a anunţat DNA.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite