Zeci de percheziţii la sediile unor firme din Bucureşti şi alte cinci judeţe printre care şi Giurgiu. Pe lista suspecţilor se află şi senatorul Niculae Bădălău

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Niculae Bădălan va fi audiat la DNA / FOTO Arhivă
Niculae Bădălan va fi audiat la DNA / FOTO Arhivă

Probleme mari pentru senatorul Niculae Bădălău. Conform unor surse judiciare, liderul social-democraţilor s-ar afla pe o listă de suspecţi întocmită de DNA pentru evaziune fiscală şi infracţiuni de corupţie.

Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) a anunţat luni dimineaţă, prin intermediul unui comunicat, o acţiune amplă într-un dosar privind infracţiuni de corupţie şi evaziune fiscală în care sunt implicate peste 50 de persoane.

În cursul dimineţii au avut loc 160 de percheziţii la sediul unor firme şi persoane din municipiul Bucureşti şi judeţele Giurgiu, Prahova, Ialomiţa, Arad şi Călăraşi.

Pe lista procurorilor se pare că se află şi senatorul PSD Niculae Bădălău. Acesta urmează să fie audiat la sediul DNA. Din câte se pare, Niculae Bădălău, împreună cu mai mulţi funcţionari ai Ministerului de Finanţe, protejau reţeaua de evaziune fiscală care activa pe piaţa cărnii de pui.

Înainte de a intra la audieri, senatorul giurgiuvean a oferit câteva declaraţii, susţinând că este vorba despre o neînţelegere şi că nu este vinovat.

„Sunt nevinovat. În afară de consumul de alimente nu am nicio legătură cu această industrie” a declarat senatorul giurgiuvean.

50 de milioane de euro este valoarea prejudiciului suferit de statul român după evaziunile fiscale ale reţelei ce activa pe piaţa cărnii de pui.

Vom reveni cu amănunte.
 

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite