Bărbat reţinut pentru acte sexuale explicite într-o staţie de autobuz din Giurgiu

0
Publicat:

Un bărbat din Giurgiu a fost reținut după ce a săvârșit acte sexuale explicite într-o stație de autobuz, fiind acuzat de ultraj contra bunelor moravuri.

Bărbatul a fost reținut Arhivă Adevărul
Bărbatul a fost reținut Arhivă Adevărul

Un bărbat din comuna Bolintin Deal a sesizat poliția din Bolintin Deal cu privire la faptul că la data de 16 noiembrie 2022, în staţia de autobuz din localitate, un bărbat a oprit lângă fiica sa, de 17 ani, şi alte trei femei, unde ar fi săvârşit acte sexuale explicite, provocând indignarea acestora.

„În urma cercetărilor şi a investigaţiilor efectuate în cauză, a fost constatat faptul că, la data de 16 noiembrie, un autoturism gri ar fi staţionat în zona parcării adiacente staţiei de autobuz. La data de 24 noiembrie, poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Bolintin-Vale, împreună cu cei ai Secţiei de Poliţie Rurală Roata de Jos, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bolintin-Vale, au pus în aplicare un mandat de percheziţie domiciliară, la locuinţa unui bărbat, de 40 de ani, din localitatea Vânătorii Mari, judeţul Giurgiu“, conform unui comunicat de presă transmis de reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Giurgiu.

În urma efectuării percheziţiei, a fost identificat autoturismul folosit de către acesta, la data de 16 noiembrie 2022.

Pe baza probatoriului administrat, bărbatul bănuit de săvârşirea infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri a fost reţinut, pentru 24 de ore.

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite