Polițistul lovit în cap cu o piatră de un suporter al echipei Dinamo a rămas în spital VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Polițistul a suferit un traumatism cranian și a fost transportat la spital, unde a rămas internat pentru îngrijiri medicale. Agentul a fost lovit în cap cu o piatră de un suporter într-o intersecție din apropierea stadionului din Galați. înaintea partidei de fotbal Oțelul Galați-Dinamo București.

Momentul în care agentul rutier este lovit cu o piatră în cap FOTO captură video Poliția Locală
Momentul în care agentul rutier este lovit cu o piatră în cap FOTO captură video Poliția Locală

Poliția Galați a anunțat că polițistul a fost rănit în timp ce încerca să aplaneze un incident dintre suporterii celor două echipe de fotbal. În imaginile surprinse de o cameră de supraveghere se observă cum agentul rutier este lovit cu un obiect dur de un suporter dinamovist și se ghemuiește la pământ din cauza rănii suferite.

„Incidentul ar fi pornit de la faptul că ocupanții unui autovehicul, aflat în mișcare în zona respectivă, suporteri ai uneia dintre echipele de fotbal, ar fi adresat injurii unui grup de suporteri prahoveni, susținători ai celeilalte echipe, care se deplasau pe aleea pietonală către stadion. Polițistul a procedat la oprirea autovehiculului, iar în momentul când s-a apropiat pentru verificarea actelor conducătorului auto, precum și celorlalți pasageri, a fost lovit în zona capului cu o piatră care a fost aruncată de o persoană din grupul de suporteri aflați pe trotuar”, au precizat reprezentanții IPJ Galați.

În urma loviturii, poliţistul a suferit un traumatism cranian şi a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate şi a rămas internat.

Agresorul este un tânăr de 19 ani

Agresorul a fost identificat de polițiști. Este un tânăr de 19 ani, din satul Păulăști, județul Prahova, care a fost reținut pentru 24 de ore. Vineri, 12 mai, acesta a fost dus la Parchetul de pe lângă Judecătoria Galați, care l-a plasat sub control judiciar pentru următoarele 60 de zile.

„A fost întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de ultraj și s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore a tânărului de 19 ani, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Galați, în vederea luării unei măsuri preventive”, spun anchetatorii.

În urma aceluiași incident, 26 de persoane au fost duse la Secția de Poliție. Acestea au fost audiate și amendate de jandarmi.

Meciul dintre Oțelul Galați și Dinamo București din Liga 2 s-a terminat cu victoria oaspeților, scor 2-0. 

Jandarmii au dat amenzi de 18.000 de lei 

Jandarmeria Galați a aplicat sancțiuni contravenționale în valoare totală de 18.000 lei, cu ocazia desfășurării partidei de fotbal dintre Oțelul Galați și Dinamo București, ce a avut loc joi, 11 mai, pe stadionul Oțelul din Galați.

„19 dintre suporteri au fost sancționați pentru provocarea și participarea la scandal, în locuri publice, cât și pentru săvârșirea în public de fapte sau gesturi obscene, valoarea totală a amenzilor aplicate fiind de 18.000 lei”, a transmis Jandameria Galați.

De asemenea, pentru 15 suporteri a fost aplicată și sancțiunea complementară de interzicere a accesului la competiții sportive de tipul meciurilor de fotbal pentru o perioadă de 1 an.

GalaţiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite