Adolescentă agresată sexual de un asistent medical în timpul unei ședințe de gimnastică de recuperare

0
Publicat:

Polițiștii din Brăila cercetează un bărbat de 36 de ani, asistent medical, care este acuzat că a pipăit o fată de 15 ani care venise la spital pentru o ședință de recuperare medicală.

Fata susține că a fost dezbrăcată și pipăită de asistentul medical FOTO Shutterstock
Fata susține că a fost dezbrăcată și pipăită de asistentul medical FOTO Shutterstock

O fată de 15 ani din orașul brăilean Însurăței a depus plângere penală la data de 4 mai a.c. împotriva unui asistent medical de 36 de ani sub acuzația de agresiune sexuală.

Adolescenta a mers la Spitalul 3 din Brăila pentru efectuarea unei ședințe de gimnastică medicală întrucât suferă de scolioză, dar a avut parte de un cu totul alt gen de tratament.

Fata le-a spus polițiștilor că asistentul medical ar fi dezbrăcat-o și pipăit-o. Oamenii legii au deschis dosar penal pe numele bărbatului de 36 de ani și fac cercetări pentru a stabili ce s-a întâmplat cu exactitate în cabinetul medical unde a avut loc incidentul.

„La data de 3 mai, în timpul unei ședințe de recuperare efectuată de un asistent-specialist, în vârstă de 36 de ani, din Brăila, ar fi fost agresată sexual de către acesta. În cauză a fost întocmit dosar penal în care sunt continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de agresiune sexuală”, au precizat reprezentanții IPJ Brăila.

Violatorul în serie de la Chirurgie

Un alt asistent medical din Brăila a devenit cunoscut la nivel național după ce s-a descoperit că droga și viola pacientele de pe secția de Chirurgie a Spitalului de Urgență din Brăila unde lucra.

Viorel Milcu (65 de ani) a comis zeci de violuri în decurs de opt ani. Bărbatul s-a folosit de calitatea sa de asistent medical pentru a seda şi viola pacientele care au fost internate în secţia de Chirurgie a unităţii medicale.

Curtea de Apel Galaţi l-a obligat printr-o decizie definitivă pe Viorel Milcu la plata a 61.147 de lei către Spitalul de Urgenţă din Brăila, unde a lucrat ca asistent medical.

Bărbatul fusese condamnat anterior la 8 ani de închisoare pentru viol, din care a executat efectiv doar patru ani înainte să fie eliberat condiţionat.

Instanţa penală a stabilit la acea vreme ca asistentul medical să plătească, în solidar cu spitalul, 15.000 de euro drept daune morale uneia dintre victimele agresiunilor sexuale. 

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite