VIDEO Mesaj jignitor scris cu spray-ul de un  suporter gălăţean pe autocarul unei echipe de handbal din Brăila

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Suporterul a fost sancţionat pentru gestul său Foto: IJJ Galaţi
Suporterul a fost sancţionat pentru gestul său Foto: IJJ Galaţi

Prezent la un meci de handbal între două echipe din Galaţi şi Brăila, un suporter a înţeles să îşi manifeste nemulţumirea faţă de formaţia adversă prin înjurături şi expresii jignitoare, iar la finalul întâlnirii a scris cu spray-ul pe autocarul brăilenilor un mesaj jignitor.

Pe 6 septembrie, s-a disputat la Galaţi un meci de handbal între echipele CSU Danubius Galaţi şi Dunărea Brăila.  Un suporter gălăţean a fost sancţionat contravenţional de către jandarmi, deoarece, pe timpul desfăşurării partidei, a adus în repetate rânduri injurii şi expresii jignitoare echipei adverse şi galeriei acesteia.

”Totodată, la finalul meciului, acelaşi suporter a fost surprins de către jandarmi în timp ce vopsea pe autocarul galeriei, cu ajutorul unui spray, mesaje jignitoare”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Galaţi.

Fiind întrebat de jandarmi despre motivul pentru care a scris mesajul jignitor la adresa galeriei oaspete, suporterul a declarat verbal că a vrut să se răzbune în acest mod pe suporterii brăileni. 

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite