Val de condoleanțe pentru polițistul de la Trupele Speciale ucis de un șofer neatent. „Era un om minunat“

0
Publicat:

Colegii şi prietenii bărbatului care a murit într-un accident rutier la Galaţi, în prima zi de Paşte, au transmis zeci de mesaje de condoleanţe şi susţinere pentru familie pe reţelele de socializare. Bărbatul de 41 de ani era poliţist, sportiv și implicat în viaţa comunităţii.

Cristian Laurențiu Jalbă FOTO Facebook/pagina personală
Cristian Laurențiu Jalbă FOTO Facebook/pagina personală

Colegii şi prietenii lui Cristian Laurențiu Jalbă, care a murit într-un accident rutier la Galaţi, în prima zi de Paşte, au transmis numeroase mesaje de condoleanţe şi susţinere pentru familie pe reţelele de socializare.

Bărbatul de 41 de ani era poliţist, sportiv, implicat activ în viaţa comunităţii.

„Cristian Laurenţiu Jalbă a fost luptător în Serviciul de Acţiuni Speciale al IPJ Galaţi. Ieri, în timp ce colegul nostru se plimba cu motocicleta pe faleza din Galaţi, a fost lovit în plin de un conducător auto care a întors autovehiculul prin loc nepermis. La doar 41 de ani, Cristi a lăsat în spate o soţie, doi copii şi o mulţime de visuri care s-au spulberat. Drum lin, Cristi”, este mesajul postat pe una dintre paginile de socializare ale poliţiştilor.

„Dragi prieteni, iată că un camarad de-al nostru, un om minunat, un sportiv desăvârşit a plecat astăzi dintre noi în urma unui tragic accident! Te vom purta în memoria şi în sufletele noastre, dragul nostru prieten şi coleg Cristian Laurentiu Jalbă! Dumnezeu să te aibă în paza lui”, a scris, tot pe Facebook, liderul unei organizaţii a poliţiştilor.

Medicii nu au reușit să îi salveze viața polițistului FOTO ISU Galați
Medicii nu au reușit să îi salveze viața polițistului FOTO ISU Galați

„El era Cristi mic, iar eu, Cristi mare. A fost extrem de ambiţios şi m-a impresionat mereu cu atitudinea lui pozitivă şi zâmbetul interminabil. Cristian Laurențiu Jalbă, 41 de ani, nu a mai reușit să frâneze motocicleta pentru a evita mașina ce i-a întors în față într-un loc unde acest lucru era pur şi simplu interzis. Condoleanțe familiei și prietenilor”, a scris un alt prieten al poliţistului.

Bărbatul a murit, în prima zi de Paşte, într-un accident rutier produs pe o stradă din Galaţi,

O maşină a întors în loc nepermis, iar motocicleta condusă de poliţist și autovehiculul s-au ciocnit. Poliţistul a fost transportat la spital, dar a decedat.

O femeie de 35 de ani - pasageră pe vehiculul cu două roți - este în stare gravă.

Cel care a provocat accidentul - un tânăr de 25 de ani - a făcut o manevră de întoarcere direct de pe prima bandă. În urma testării cu alcooltestul a rezultat că nu consumase alcool.

GalaţiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite