Un recidivist înarmat a semănat teroarea la o petrecere din Galați. Polițist pensionat bătut cu bestialitate

0
Publicat:

Un individ înarmat cu un cuțit și un spray lacrimogen s-a autoinvitat la o petrecere dintr-un bar din Galați și a agresat apoi mai multe persoane care participau la eveniment.  Agresorul a lovit un polițist pensionat până când acesta a căzut din picioare.

Momentul în care agresorul pulverizează spray lacrimogen în bar FOTO captură video
Momentul în care agresorul pulverizează spray lacrimogen în bar FOTO captură video

Incidentul violent a avut loc pe 25 noiembrie, în jurul orei 22.15, într-un bar din Galați. Un bărbat de 32 de ani, care nu îi cunoștea pe cei care participau la aniversare, s-a așezat la masă cu ei și, fiind beat, după câteva minute a provocat un scandal de proporții.

Secția 4 Poliție a fost sesizată telefonic cu privire la incident.  Polițiștii care au ajuns la fața locului au stabilit faptul că un bărbat, de 32 de ani, din municipiul Galați, în timp ce se afla în incinta barului, s-ar fi așezat la masa unor clienți.

L-a lovit mai întâi pe un fost polițist, de 47 de ani, și, după ce mai mulți bărbați l-au imobilizat și au încercat să îl dea afară, a scos un spray lacrimogen și un cuțit.

Au urmat clipe de groază pentru toți bărbații din local, care au fugit pe unde au apucat. Singurul care a mai opus rezistență a fost tot fostul agent de la Serviciul Rutier, care a fost lovit până când a căzut la podea.

„Când aceștia i-ar fi cerut să plece, bărbatul ar fi devenit recalcitrant și l-ar fi agresat fizic pe unul dintre cei doi aflați la masa respectivă. Ulterior, ar fi folosit un spray iritant-lacrimogen, precum și un cuțit, pe care le avea asupra sa, pulverizând asupra persoanelor de la masa unde se așezase și agresându-l fizic, din nou, pe același bărbat.  Totodată, ar fi amenințat cu acte de violență și celelalte persoane prezente în bar”, a declarat agentul șef principal Ciprian Stoica, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați pentru „Adevărul”.

Agresorul a fost depistat imediat și condus la sediul secției de poliție în vederea continuării cercetărilor, fiind cercetat pentru lovire sau alte violențe, amenințare, portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase și tulburarea ordinii și liniștii publice.

În baza probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pe bărbat, pe bază de ordonanță, iar, în cursul zilei de duminică, 26 noiembrie, după prezentarea la Parchetul de pe lângă Judecătoria Galați și apoi la Judecătoria Galați, a fost dispusă măsura arestării preventive pentru 30 zile.

Individul este recidivist, fiind condamnat în trecut tot pentru fapte comise cu violență.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite