Un bărbat a sunat la 112 reclamând că este bătut de fiul său. De fapt, bărbatul era beat, iar fiul era la serviciu

0
0
sursa: Arhivă
sursa: Arhivă

Jandarmii gălăţeni au intervenit la două apeluri 112 care reclamau scandaluri în familie. În primul caz, este vorba de un incident produs pe fondul consumului excesiv de alcool. Un bărbat a sunat la 112 reclamând că este bătut de fiul său.

Un bărbat în vârstă de 65 ani, din Galaţi, a sunat la 112 să reclame faptul că a fost agresat de către fiu. Operatorul 112 a direcţionat la faţa locului un echipaj de jandarmerie.

Oamenii legii au observat că bărbatul abia putea sta pe picioare, iar când l-au întrebat despre incident acesta a declarat verbal că a fost lovit de către fiul său. Dorind să vorbească cu fiul, jandarmii au constatat că acesta nu se afla la faţa locului, aşa cum susţinea tatăl, ci la serviciu.

  

Bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în cuantum de 100 lei pentru „alarmarea organelor de menţinere a ordinii publice, fără motiv întemeiat.”   

 Al doilea caz a avut loc în Tecuci şi s-a petrecut tot pe fondul consumului de alcool. O femeie în vârstă de 62 ani a sunat la 112 să reclame faptul că fiul său este băut şi face scandal, iar familia nu se poate înţelege cu el.

 La faţa locului a fost trimis un echipaj de jandarmerie aflat în misiune de menţinere a ordinii publice pe raza municipiului Tecuci.

„Bărbatul era agitat şi refuza să coopereze cu forţele de ordine. Mama acestuia a declarat militarilor că fiul său, după ce a consumat mai mult alcool, a început să o ameninţe cu acte de violenţă şi să o lovească pe concubina acestuia, o femeie în vârstă de 29 ani”, a anunţat Jandarmeria Galaţi.

Bărbatul a fost condus la sediul poliţiei, unde jandarmii i-au întocmit actele de sesizare pentru săvârşirea infracţiunii de „violenţă în familie.” Cercetările sunt continuate de către poliţie.  

Vă recomandăm şi: 

Revoltă la Matca, cu huiduieli şi ameninţări. Poliţiştii şi jandarmii au intervenit pentru a-i calma pe localnici VIDEO

Hoţi speriaţi de alarmă. Ce au păţit doi tineri care au vrut să fure dintr-o societate comercială

 

 

Galaţi


Ultimele știri
Cele mai citite