Hoţi speriaţi de alarmă. Ce au păţit doi tineri care au vrut să fure dintr-o societate comercială

0
Publicat:
Ultima actualizare:
sursa: Jandarmeria Galati
sursa: Jandarmeria Galati

Doi tineri au încercat să fure dintr-un centru de colectare a fierului vechi, dar s-au speriat atunci când au auzit alarma. Unul dintre ei a fost prins de jandarmi şi este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la furt calificat.

Incidentul a avut loc miercuri noapte, la ora 23:15. Echipajul de jandarmerie aflat în misiune de menţinere a ordinii publice pe raza Secţiei 3 poliţie Galaţi a fost informat de către agenţii de pază a unei societăţi comerciale, cu obiect de activitate colectarea deşeurilor feroase şi neferoase, că doi indivizi au încercat să fure din incinta societăţii, iar în momentul în care a pornit sistemul de alarmă au fugit în direcţii necunoscute. 

Jandarmii au început să caute prin zona indicată de către agenţii de pază, iar în momentul în care au ajuns în cartierul Barboşi au observat un bărbat care la vederea oamenilor legii a început să fugă. Bărbatul a fost ajuns din urmă şi imobilizat. 

„În urma verificărilor efectuate, jandarmii au stabilit că acesta are vârsta de 22 ani şi este una dintre cele două persoane care au pătruns în societatea comercială. De asemenea, jandarmii au arătat că după ce au intrat în curtea centrului de colectare a deşeurilor feroase, aceştia au spart neoanele care împrejmuiesc gardul societăţii, folosindu-se de o bară de fier cu lungimea de 6m. În momentul în care au pătruns a pornit alarma de efracţie, iar la faţa locului a sosit echipajul firmei de pază. Cei doi s-au speriat şi au fugit, fiecare în direcţii opuse”, a precizat Jandarmeria Galaţi, într-un comunicat de presă.

Jandarmii i-au întocmit persoanei în cauză actele de sesizare pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la furt calificat. Cercetările sunt continuate de către poliţie. 

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite