Revoltă la Matca, cu huiduieli şi ameninţări. Poliţiştii şi jandarmii au intervenit pentru a-i calma pe localnici VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
sursa: agrointel.ro
sursa: agrointel.ro

Scandal la Matca, în judeţul Galaţi. Mai mulţi inspectori care efectuau un control în piaţa agroalimentară localitate au fost alungaţi huiduiţi de comercianţi. Inspectorii au fost bruscaţi şi a fost nevoie de intervenţia jandarmilor.

Incidentul s-a produs miercuri în piaţa de gros din comuna Matca, judeţul Galaţi. Echipe complexe formate din poliţişti şi reprezentanţi din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă, Comisariatului pentru Protecţia Consumatorilor şi Direcţiei Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor au efectuat un control în piaţa agroalimentară, din comuna Matca, pentru verificarea legalităţii comercializării legumelor.

„În timpul desfăşurării activităţii, patru dintre producătorii agricoli s-au opus prezentării documentelor, devenind recalcitranţi şi manifestându-se violent, instigându-i, în acelaşi timp, şi pe ceilalţi la nerespectarea legii.

Cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, a fost restabilită, în scurt timp, ordinea publică, în cauză fiind întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de ultraj.

Poliţiştii au identificat trei dintre persoanele bănuite de comiterea infracţiunii de ultraj, trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 25 şi 51 de ani, toţi din comuna Matca”, a transmis IPJ Galaţi.

În continuare, poliţiştii, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Tecuci, efectuează activităţi pentru identificarea şi depistarea celui de-al patrulea bărbat.

sursa: Pro Lider Fm

Galaţi


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri