Conflict sângeros într-o familie de întreprinzători din Galaţi. O femeie şi-a înjunghiat soţul în gât

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Shutterstock
Foto Shutterstock

Scandal într-o familie de întreprinzători din oraşul Galaţi. O femeie şi-a înjunghiat soţul în gât în urma unui conflict violent. Bărbatul a ajuns la spital, în timp ce femeia a fost dusă la Spitalul de Psihiatrie.

Incidentul violent a avut loc, sâmbătă, în apartamentul celor doi soţi. La un moment dat, între cei doi a izbucnit un conflict violent. Speriaţi de zgomotul produs din locuinţa acestora, vecinii au sunat la 112 şi au alertat oamenii legii.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, care l-au găsit pe bărbat înjunghiat, având două plăgi în zona gâtului. Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Galaţi. Din fericire, medicii spun că viaţa nu îi este pusă în pericol. Va avea nevoie, însă, de câteva zile de spitalizare. 

Din primele informaţii, femeia ar fi suferit de depresie şi a fost dusă de poliţişti la Spitalul de Psihiatrie pentru evaluare.

Potrivit IPJ Galaţi, în acest caz a fost deschis în acest caz un dosar penal pentru violenţă în familie. Cercetările sunt continuate de poliţişti. 

Vă recomandăm şi: 

Maşină zdrobită de un tir, după ce a intrat pe contrasens pe DN25. Un bărbat de 39 de ani a murit la spital VIDEO

Patru persoane rănite grav şi trafic blocat pe DN25, în Galaţi. Primele imagini de la locul accidentului VIDEO

Galaţi


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri