Și-a dus mașina la fier vechi ca să ascundă urmele unui accident în care un bătrân a fost rănit

0
Publicat:

Un șofer de 23 de ani din Galați a accidentat grav un bătrân de 83 de ani și a fugit de la locul accidentului. Ulterior, a încercat să ascundă urmele accidentului și a dus mașina la fier vechi. 

Șoferul vinovat a dus mașina la un centru de colectare fier vechi FOTO: Poliția Galați
Șoferul vinovat a dus mașina la un centru de colectare fier vechi FOTO: Poliția Galați

Poliția Galați a fost sesizată telefonic prin intermediul Sistemului Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112, cu privire la faptul că pe strada Marea Unire, în zona Grădinii Botanice, din municipiul Galați, a avut loc un accident rutier urma căruia o persoană a fost grav rănită. Victima  a fost accidentată de un autoturism, al cărui conducător auto a părăsit locul producerii accidentului.

La fața locului, polițiștii au stabilit că un bărbat, cu vârsta de 83 de ani, din municipiul Galați, în timp ce s-ar fi angajat în traversarea străzii marea Unire, prin loc nepermis și fără să se asigure, ar fi fost surprins și accidentat de un autoturism. Șoferul mașinii nu a oprit și și-a continuat deplasarea, părăsind locul producerii evenimentului rutier.

„Bărbatul de 83 de ani a fost preluat de o ambulanță și transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sf. Apostol Andrei Galați pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate și a rămas internat în stare gravă. Acesta se află și în prezent la terapie intensivă”, a transmis Inspectoratul Județean de Poliție Galați.

A dus la mașina la fier vechi

În urma cercetărilor efectuate, la data de 25.01.2023, a fost identificat conducătorul auto implicat în acest eveniment rutier, fiind vorba de un tânăr, cu vârsta de 23 de ani, domiciliat în municipiul Galați.

„Acesta a încercat să ascundă urmele producerii accidentului rutier, astfel că la scurt timp, a dus autoturismul la un centru de colectare și reciclare deșeuri feroase și neferoase din municipiul Galați, centru unde a fost găsit și ridicat acest autovehicul, în vederea continuării cercetărilor”, a  precizat Poliția Galați.

Șoferul vinovat a fost depistat la locul de muncă, aflat pe raza municipiului Galați, și a fost condus la sediul poliției. După audieri și după administrarea probatoriului în cauza deschisă pentru infracțiunile de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia, polițiștii au dispus reținerea pe o perioadă de 24 de ore. 

În cursul zilei de joi, 26 ianuarie, bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Galați cu propunerea luării unei măsuri preventive.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite