Român legat, băgat în portbagaj, bătut şi jefuit în Spania de o femeie pe care a cunoscut-o pe internet şi de complicii ei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO stiridiaspora.ro
FOTO stiridiaspora.ro

O grupare formată din doi bărbaţi şi o femeie a scandalizat Spania după ce anchetatorii au făcut publice faptele pe care aceştia le-au comis. Femeia ademenea bărbaţi prin intermediul unor aplicaţii de întâlniri, iar când aceştia apăreau la locul întâlnirii, erau bătuţi şi tâlhăriţi.  Unul dintre ei a fost îngropat de viu.

Tribunalul Provincial din Zaragoza va judeca trei persoane, o femeie şi doi bărbaţi, în două procese distincte, între 8 şi 21 februarie. Mohammed A.D., 35 de ani, Hedangeline Candy A.L., 34 de ani, şi José Antonio M.F. sunt acuzaţi de omor, deţinere ilegală de arme, apartenenţă la un grup infracţional, tâlhărie şi loviri şi alte violenţe. 

Poliţiştii spanioli au stabilit că gruparea, numită ”Badoo” după site-ul de întâlniri de unde îşi racolau victimele, atrăgea bărbaţi în diverse locaţii isolate din localitatea Zaragoza, pe care apoi îi bătea şi jefuia de bani şi bunurile de valoare. Cei trei sunt acuzaţi că au ucis un bărbat şi au rănit grav alte două persoane în vara anului 2019.

Grupul infracţional opera între localităţile Pedrola, Luceni şi Gallur din Zaragoza, iar victimele erau bărbaţi care căutau relaţii pe site-ul "Badoo", scrie Heraldo.es.

Au crezut că e mort şi l-au îngropat

Femeia a ademenit mai întâi un român în vârstă de 37 de ani, care locuieşte în La Almunia, şi apoi un bărbat din Tudela, în vârstă de 59 de ani.

După ce au ajuns într-o zonă izolată, şi-au făcut apariţia complicii femeii, care i-au legat şi i-au băgat în portbagaj. Ulterior, i-au deposedat de bunuri şi i-au bătut ca să le spună parolele de acces la carduri, iar apoi i-au abandonat.

În cazul persoanei care a decedat, un om de afaceri basc, modul de operare a fost acelaşi. Agresorii nu au realizat însă că acesta îşi pierduse doar cunoştinţa în urma loviturilor pe care i le administraseră şi l-au îngropat practic de viu.  

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Austriacă din Viena, victima unui jaf de un milion de euro. Hoţii i-au spart locuinţa când ea era plecată din ţară

Român, prins în Marea Britanie după un jaf ca în filme. Greşeala pe care a comis-o: a muşcat dintr-un morcov

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite