Premieră în mediul universitar: cursuri de blogger, vlogger şi influencer. Unde se desfăşoară şi cine le ţine

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO arhivă Adevărul
FOTO arhivă Adevărul

Cursurile se adresează tuturor celor care au absolvit cel puţin liceul, sunt pasionaţi de comunicarea în mediul online şi îşi doresc să afle cât mai multe despre aceste noi meserii.

Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi va derula în perioada următoare o serie de cursuri de blogger, vlogger şi influencer. Aceste module reprezintă o premieră în mediul universitar românesc şi sunt organizate prin Departamentul de formare continuă şi transfer tehnologic.

Cursanţii vor avea posibilitatea de a învăţa chiar de la bloggeri, vloggeri şi influenceri cu vizibilitate în mediul online. Este vorba despre Gina Bradea – blogger culinar; Gabriel Coveşeanu (Cove) – actor, prezentator de televiziune, influencer; Radu Alexandru (Pitici Gratis) – blogger, vlogger; Dan-Cătălin Predescu – jurnalist, blogger şi influencer gălăţean. Acestora li se vor adăuga şi profesori de la Facultatea de Litere a Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi.

„Organizarea acestor cursuri este un prim pas în adaptarea conţinuturilor noastre educaţionale la noile cerinţe de pe piaţa muncii, aflată într-o continuă schimbare. Pentru noi este foarte important să le oferim cursanţilor conţinut relevant care să îi ajute să înceapă o carieră în acest domeniu. Vom avea atât informaţiile teoretice, cât mai ales informaţii practice. Acesta este motivul pentru care am apelat la formatori care au deja experienţă în acest domeniu şi sunt în măsură să ofere informaţii aplicate”, a declarat profesorul universitar doctor Simona Antofi, decanul Facultăţii de Litere.

Taxa aferentă acestor programe de studii este de 300 de lei, corespunzătoare celor 20 de ore prevăzute în planurile de învăţământ.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Român condamnat pentru că i-a dat foc nevestei. Ea îl acuzase de incest, apoi l-a iertat pentru tot

Pedepse pentru călăi. Închisoare pentru violarea şi uciderea pe ritmuri de manele a unui tânăr autostopist

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite