Perversul din autobuz nu este considerat un pericol. El este cercetat în stare de libertate

0
Publicat:

Două adolescente, de 16 și 17 ani, au fost agresate în autobuz, din Galați, de un tânăr care le-a arătat imagini cu conținut sexual. Individul nu este considerat un pericol și a fost lăsat în libertate de judecători.

Polițiștii s-a autosesizat când incidentul a fost făcut public pe Facebook. 

Poliția l-a identificat pe agresor FOTO: Poliția Română
Poliția l-a identificat pe agresor FOTO: Poliția Română

În autobuzul care circulă pe traseul 17 în Galați, a urcat individul din imagine, a molestat fizic și verbal doua eleve de liceu. Elevele au ripostat cu întrebarea <E frumos ce faci?> , fapt care a atras atenția călătorilor.... Înainte de a coborâ în statia de la IREG -Siderurgiștilor, am considerat firesc, uman și civic, să intervin!”, povestește o călătoare pe Facebook.

În urma apariției în spațiul public, pe un site de socializare, a unei postări din care reiese comiterea de către un tânăr a unei fapte de ultraj contra bunelor moravuri, polițiștii Biroului Investigații Criminale Galați s-au autosesizat.

Adolescente agresate în autobuz 

În urma activităților investigative, au stabilit că în cursul zilei de 27 septembrie, în timp ce se afla într-un mijloc de transport în comun, un tânăr, de 22 de ani, din municipiul Galați, ar fi abordat două adolescente, de 16 și 17 ani, cărora le-ar fi arătat imagini cu conținut sexual explicit, de pe telefonul său.

Agresorul, fotografiat de o călătoare FOTO: Dorina Tomșa/Facebook
Agresorul, fotografiat de o călătoare FOTO: Dorina Tomșa/Facebook

Perversul din autobuz, cercetat în stare de libertate 

Tânărul a fost depistat și condus la sediul Poliției, unde, după audieri, a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Galați, în vederea dispunerii unei măsuri preventive.  Sâmbătă, 1 octombrie, polițiștii au transmis că „față de bărbat a fost dispusă măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile”.

„Pe această cale, recomandăm cetățenilor ca, în cazul în care sunt martori la comiterea unei fapte de natură penală, să nu intervină în mod direct, riscând să devină astfel, victime, ci să apeleze imediat numărul unic de urgență 112, sau să sesizeze, în orice alt mod, Poliția”, au transmis reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție (IPJ) Galați.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite