Mama bătăușă de la Tecuci a fost reținută de polițiști, fiind acuzată de „lipsire de libertate”

0
Publicat:

Mama care a intervenit în scandalul iscat de trei eleve și a lovit-o pe pe una dintre fete a fost reținută de polițiștii gălățeni. Ea este acuzată de „lipsire de libertate”.

Scandalul a fost anunțat la 112 FOTO: Arhivă, Adevărul
Scandalul a fost anunțat la 112 FOTO: Arhivă, Adevărul

Incidentul a avut loc zilele trecute lângă o școală din Tecuci, județul Galați. Polițiștii au fost anunțați la 112 cu privire la faptul că, pe strada Costache Racoviță, a avut loc o agresiune între trei tinere, eleve în cadrul a două unități de învățământ situate în imediata apropiere.

În timpul pauzei dintre orele de curs, mai mulți elevi ar fi ieșit în afara celor două unități de învățământ, în vederea socializării, în zona unui bloc de locuințe. În acest loc s-au întâlnit și trei adolescente, două de 15 ani, eleve în clasa a IX -a și una de 14 ani, elevă în clasa a VIII-a. Între cele trei s-a iscat un conflict, iar mama uneia dintre eleve a intervenit și a lovit-o pe fata de 14 ani.

„Între cele trei eleve ar fi avut loc o discuție în contradictoriu, în urma căreia s-ar fi agresat fizic și și-ar fi adresat cuvinte și expresii vulgare. De asemenea, ulterior acestui incident, în zona respectivă a venit și mama uneia dintre minore, o femeie de 38 de ani, care ar fi lovit-o cu palma în zona feței de mai multe ori pe cea de 14 ani”, a  anunțat Poliția Galați. 

Polițiștii au deschis inițial un dosar penal pentru loviri și alte violențe.

În acest caz a fost întocmit un dosar penal pentru „infracțiunile de lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, iar cercetările vor fi continuate de polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Tecuci, în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc acest incident, precum și gradul de participare al fiecărei persoane”

În urma cercetărilor, s-a dispus extinderea urmăririi penale și pentru infracțiunea de lipsire de libertate în mod ilegal, iar în cursul zilei de luni, 15 mai 2023, după administrarea probatoriului în cauză, polițiștii au luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore a femeii cu vârsta de 38 de ani. 

„În data de 16.05.2023, persoana în cauză va fi prezentată la Parchetul de pe lângă Judecătoria Tecuci cu propunerea luării unei măsuri preventive”, a anunțat Poliția Galați.

GalaţiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite