La volan fără permis. Când a fost depistat de poliţişti, a făcut schimb de locuri cu nevasta

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şoferul de ocazie a refuzat să oprească la semnalele poliţiştilor Foto: arhivă Adevărul
Şoferul de ocazie a refuzat să oprească la semnalele poliţiştilor Foto: arhivă Adevărul

Un bărbat de 27 de ani este cercetat pentru conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a deţine permis de conducere după ce a refuzat să oprească la semnalele poliţiştilor pentru a face schimb de locuri cu soţia sa.

Pe 26 octombrie, poliţiştii din cadrul Secţiei 1 din Galaţi au observat în trafic, pe strada Sindicatelor, un autoturism al cărui conducător auto, la vederea autspecialei cu însemnele poliţiei, a mărit considerabil viteza şi a virat brusc pe strada Săliştei, oprind  pe dreapta.

”Tânărul aflat la volanul maşinii a coborât apoi din aceasta şi a făcut schimb de locuri cu femeia care-l însoţea şi care se afla pe scaunul din dreapta. Poliţiştii au identificat conducătorul auto în persoana unui bărbat de 27 ani, din municipiul Galaţi şi l-au condus la sediul Poliţiei. Ulterior, verificările efectuate în bazele de date au relevat faptul că acesta nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule”, a declarat Crina Dragu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Galaţi.

Oamenii legii au deschis un dosar penal pe numele bărbatului pentru conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a deţine permis de conducere.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite