Juriul de la Vocea României, uimit de Alexandra: „Este ceva magic cu tine, rar vezi așa ceva“ VIDEO

0
Publicat:

Două tinere din Galați, Alexandra Sîrghi și Alexandra Căpitănescu, au cântat spectaculos în Live la Vocea României, iar publicul a decis că ambele trebuie să se califice în semifinala competiţiei. „Vocea ta a sunat oțel…Este ceva magic cu tine, rar vezi așa ceva”, au spus antrenorii.

Antrenorii emisiunii Vocea României FOTO: Vocea României/Pro TV
Antrenorii emisiunii Vocea României FOTO: Vocea României/Pro TV

Prima care a urcat pe scenă a fost Alexandra Sîrghi. În prima ediție LIVE Vocea României, concurenta din echipa Theo Rose & Horia a cântat o piesă specială de Ziua Națională, „România”, a lui Adrian Daminescu.

Alexandra are 20 de ani, vine din Galați și de doi ani locuiește în București. Tânăra este studentă la Facultatea de Administrație și Afaceri din cadrul Universității București, acolo unde primește bursă de merit.

Antrenorii au fost impresionați de interpretarea Alexandrei. 

„Este foarte clar că tu trebuie să fii pe scenă. Vocea asta nu trebuie ascunsă. Ai cântat fantastic”, a spus Smiley.

„Ai spus adevărul ăsta așa frumos. Și vreau să-ți spun atât: tu ești exemplul meu de muncă, de seriozitate și concentrare”, i-a spus Theo Rose.

„Este o piesă care, deși spune multe lucruri dure, grave, trebuie să ai voce pentru ca lumea să le simtă. Eu și Theo te iubim foarte tare. Tu fiind din Galați, vocea ta a sunat oțel”, Horia Brenciu. 

„Ai o voce foarte bună, a strălucit în seara asta”, a spus Tudor Chirilă.

„Dacă scopul tău a fost să mă transpui în altă lume, prin istoria României, tu ți l-ai atins. Ai fost minunată”, a comentat și Irina Rimes.

Tudor Chirilă: „Sunt note spectaculoase, e o interpretare spectaculoasă”

Ultima concurentă care a urcat pe scenă la Vocea României de la Pro TV a fost Alexandra Căpitănescu, din echipa Tudor Chirilă, care a interpretat piesa lui Killafonic intitulată „Niciun glonț”. 

Alexandra are 19 ani și provine din Galați, iar în acest moment studiază la Facultatea de Fizică din București, dorindu-și să devină fizician medical.

Ea cânta prin casă cu bunica ei, o persoană la care a ținut foarte mult. Adolescenta a dezvăluit pentru protv.ro că bunica îi era ca o mamă și a plâns mult când aceasta s-a stins din viață acum patru ani.   

„Alexandra Căpitănescu este o voce absolut extraordinară. E vorba despre felul în care ea arde pe scenă. Deci ea se transfigurează până la momentul în care cântecul intră în planul doi. Nu este despre cântec, este despre a exista pe scenă. Rar vezi aşa ceva! Când te urci pe scenă, este ceva magic cu tine, nu mai poți să rămâi ignorată. Îți doresc să cânți rock și să găsești oamenii ăia care să beneficieze de vocea ta. A fost un moment excepțional”, a spus Tudor Chirilă.

„Știi cum a mers piesa asta? Parcă aș mai începe o dată emisiunea asta. Ți-a ieșit foarte bine momentul acesta”, a spus Smiley.

Ești o prezență așa puternică și nu văd cum n-ai merge mai departe în următoarea etapă”, a comentat Theo Rose. 

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite