Vocea României a început edițiile live doar cu melodii românești de ziua națională | VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prima ediție live din acest sezon de la Voea României de a PRO TV a debutat într-o zi de sărbătoare – 1 decembrie, Ziua României. Prima gală live a fost plină de momente impresionante în care cei 12 concurenți și-au etalat talentele.

Vocea României FOTO: ProTV (Arhivă)
Vocea României FOTO: ProTV (Arhivă)

Antrenorii și-au prezentat fiecare cei trei concurenți pe care i-au ales până această etapă importantă, iar fanii și-au putut susține favoriții. Ediția cu numărul 13 din sezonul 11, difuzată pe 1 Decembrie 2023, a fost dedicată României, toți concurenții interpretând piese cunoscute ale artiștilor din țara noastră.

Cu ocazia galei live, antrenorii nu au mai putut alege cine va merge mai departe, iar decizia a stat de această dată doar în mâinile publicului, care și-a putut vota favoriții prin sms sau online.

În ediția de 1 decembrie, a mai existat o surpriză mare prin alăturarea unei noi prezentatoare TV care să ia la „cald” reacțiile participanților. Noua prezentatoare care se va ocupa de acest aspect va fi Alina Ceușan.

Organizatorii show-ului cu milioane de fani au dorit să facă un dar românilor de Ziua Națională, așa că toate piesele din prima ediție live au fost cantate 100% românește pentru sărbătoarea românilor.

Antrenorii s-au așezat ca întodeauna pe scaune pregătiți să asculte cu atenție vocile concurenților care încearcă să transmită emoție și dincolo ecrane, dar de această dată presiunea este mai mare fiind vorba de o ediție live în care selecția o face doar publicul.

Dintre cei 12 participanți care au urcat pe scenă, doar 8 vor merge în semifinala Vocea României, care va avea loc vinerea viitoare, 8 decembrie. În data de 15 decembrie vom afla numele marelui câștigător.

Lista antrenorii, cei 12 participanți la gala live și cei 8 concurenți pe care îi vom revedea în semifinală:

Echipa Smiley

Ana Stănciulescu - va merge mai departe în semifinală

Alex Maxim - va merge mai departe în semifinală

Johnny Bădulescu - nu va participa în semifinală

Echipa Theo Rose și Horia Brenciu

Melisa Antonesi - va merge mai departe în semifinală

Alexandra Sîrghi - va merge mai departe în semifinală

Gilberta Wilson

Echipa Irina Rimes

Delia Constantin - va merge mai departe în semifinală

Vlad Musta - va merge mai departe în semifinală

Sandro Machado - nu va participa în semifinală

Echipa Tudor Chirilă

Alexandra Căpitănescu - va merge mai departe în semifinală

Raluca Radu - va merge mai departe în semifinală

Maria Chideanu - nu va participa în semifinală

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite