Explozii, timp de două zile, la Galaţi. Ce operaţiuni au loc în cel mai mai mare combinat siderurgic din România

0
0
sursa: Liberty Galaţi
sursa: Liberty Galaţi

Timp de două zile, în zona oraşului Galaţi se vor auzi bubuituri puternice deoarece vor fi demolate mai multe echipamente învechite, anunţă reprezentanţii combinatului siderurgic Liberty Galaţi. Lucrările au fost aprobate de autorităţile de specialitate.

“Liberty Galaţi doreşte să anunţe atât rezidenţii, cât şi vizitatorii oraşului, că pe 23 şi 24 mai, între orele 19:30 – 20:00, se vor derula operaţiuni de demolare controlată”, a anunţat Liberty Galaţi.   

Lucrările de demolare sunt realizate de o echipă de specialişti, iar zona în în care au loc operaţiunile este securizată. 

„Lucrările au fost atent planificate şi sunt executate de o echipă de specialişti, iar autorităţile de specialitate au fost informate. Zona în care au loc operaţiunile va fi securizată cu câteva ore înainte şi după acestea”, au mai transmis reprezentanţii combinatului siderurgic. 

Astfel de demolări au mai fost derulate şi la sfârşitul lunii martie. 

Liberty Galaţi este cel mai mare producător integrat din România, cu o forţă de muncă de circa 7.000 de oameni şi o capacitate de producţie actuală de aproximativ 3 milioane de tone de oţel pe an pentru clienţi din domeniul construcţiilor, naval, petrolier şi gaze, precum şi cel al producţiei de energie regenerabilă. 

 Vă recomandăm şi:

Combinatul siderurgic Liberty Galaţi sfidează criza: investeşte 13,5 milioane de euro în modernizări

Oţelul românesc este folosit pentru construcţia noii rute feroviare Gara de Nord-Aeroportul Otopeni

Mai multe - Galaţi

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite