Două adolescente de 16 ani din judeţul Galaţi sunt căutate de poliţişti. Nu au mai ajuns acasă de la şcoală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bianca, fata dispărută de la Galaţi. SURSĂ FOTO Arhivă Personală
Bianca, fata dispărută de la Galaţi. SURSĂ FOTO Arhivă Personală

Două cazuri de dispariţie în ultimele 24 de ore, în judeţul Galaţi. Este vorba de două fete de 16 ani, care au plecat de la domiciul lor, au mers la şcoală, însă nu au mai revenit. Părinţii au alertat Poliţia.

Prima dispariţie a fost anunţată miercuri, 9 februarie, în jurul orei 18.30. Un bărbat, din comuna Oancea, judeţul Galaţi, a sesizat poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Rurală Rădeşti cu privire la faptul că fiica sa, de 16 ani, a plecat de la domiciliul său, din comuna Oancea, pentru a merge la şcoală şi nu a mai revenit. 

La momentul plecării, minora era îmbrăcată cu o geacă neagră, cu glugă, pantaloni de çuloare neagră şi în picioare putea pantofi sport negri cu portocaliu. Semnalmente: înălţime-1,70 m, greutate- 65 kg, faţă ovală, par lung negru, fără semne particulare.

A doua dispariţie a a fost anunţată în oraşul Galaţi. Bianca are 16 ani şi a dispărut miercuri, 9 februarie 2022, în jurul orei 14.00, din zona Liceului „Paul Dimo". Acolo a fost văzută ultima dată şi nu a ajuns acasă.

Bianca are 1,60 metri, 53 kilograme, are părul roşcat şi este pistruiată. La momentul dispariţiei, era îmbrăcată cu un bigman galben, pantaloni gri, geacă din piele neagră şi ghete sport înalte, de culoare neagră.

Vă recomandăm şi: 

Ce a descoperit un gălăţean care a făcut rapelul AstraZeneca cu trei săptămâni mai devreme decât era programat

Activitate suspendată la un Centru de Taxe şi Impozite din Galaţi din cauza unor cazuri de COVID

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite