Demolări şi poluare fonică, timp de două zile, în oraşul Galaţi. Operaţiune de amploare în combinatul siderurgic

0
Publicat:
Ultima actualizare:
sursa: Arhivă
sursa: Arhivă

Combinatul Siderurgic Liberty Galaţi anunţă că, în zilele de 14 şi 15 aprilie, vor avea loc de operaţiuni de demolare controlată, pentru scoaterea din uz a unor echipamente învechite. Lucrările au fost aprobate de autorităţile de specialitate.

„Liberty Galaţi doreşte să anunţe atât rezidenţii, cât şi vizitatorii oraşului că pe 14 şi 15 aprilie, între orele 17:00 – 19:00, se vor derula operaţiuni de demolare controlată.

Lucrările au fost atent planificate şi sunt executate de o echipă de specialişti, iar autorităţile de specialitate au fost informate. 

Din motive de siguranţă, zona în care au loc operaţiunile va fi securizată cu câteva ore înainte şi după acestea. Dorim să ne prezentăm scuzele pentru eventualele neplăceri create”, au transmis repezentanţii combinatului Liberty Galaţi. 

Liberty Galaţi este cel mai mare producător integrat din România, cu o forţă de muncă de circa 7.000 de oameni şi o capacitate de producţie actuală de aproximativ 3 milioane de tone de oţel pe an pentru clienţi din domeniul construcţiilor, naval, petrolier şi gaze, precum şi cel al producţiei de energie regenerabilă. 

 Vă recomandăm şi:

Combinatul siderurgic Liberty Galaţi sfidează criza: investeşte 13,5 milioane de euro în modernizări

Oţelul românesc este folosit pentru construcţia noii rute feroviare Gara de Nord-Aeroportul Otopeni

 

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite