Cum au ajuns poliţiştii dintr-o comună din România în paginile unei publicaţii englezeşti. Totul a pornit de la o motocicletă furată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţişti din Matca, într-o publicaţie din Marea Britanie, sursa: IPJ Galaţi
Poliţişti din Matca, într-o publicaţie din Marea Britanie, sursa: IPJ Galaţi

Într-un articol apărut într-o publicaţie din Marea Britanie, din data de 3 noiembrie, este relatată povestea unui britanic care a reuşit, cu ajutorul poliţiştilor din comuna Matca, judeţul Galaţi, să-şi recupereze motocicleta sustrasă din garajul locuinţei sale, din Marea Britanie.

Cetăţeanul britanic s-a prezentat luna trecută la sediul Postului de Poliţie Matca, judeţul Galaţi, povestindu-le poliţiştilor despre incidentul petrecut în anul 2020 şi prezentându-le reclamaţia depusă la autorităţile britanice.

Bărbatul a relatat că a găsit pe un site de vânzări un anunţ în care o persoană vindea o motocicletă identică cu cea sustrasă, anunţul provenind din zona municipiului Tecuci.

În urma cerctărilor, poliţiştii Postului de Poliţie Matca au stabilit că motocicleta se află la locuinţa unui bărbat, de 28 de ani, din localitate. Acesta le-a povestit acestora că ar fi achiziţionat-o, în cursul anului 2020, din târgul auto, de pe raza municipiului Focşani, de la o persoană necunoscută, căreia i-ar fi plătit suma de 2.000 de euro şi cu care nu ar fi încheiat niciun act de vânzare–cumpărare.

Poliţiştii au ridicat motocicleta, care s-a dovedit a fi cea sustrasă din Anglia. Ei au înapoiat-o proprietarului, urmând ca cercetările să stabilească modul în care vehiculul a ajuns în posesia mătcaşului.

Vă recomandăm şi:

Cum a fost încătuşat şi imobilizat un bărbat, în plină stradă, după ce a făcut scandal într-un restaurant VIDEO 

Un pieton a fost aruncat în aer de maşina unei şoferiţe de 24 de ani din Galaţi. Imagini cu impactul violent VIDEO

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite