Un bărbat beat a blocat circulaţia pe un drum judeţean cu o canapea, două plăci metalice de gard şi un câine

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Masina politie autospeciala Politia Romana FOTO Shutterstock
Masina politie autospeciala Politia Romana FOTO Shutterstock

Un bărbat de 51 de ani, aflat sub influenţa alcoolului, a fost reţinut de poliţişti, deoarece a aşezat pe mijlocul unui drum judeţean o canapea extensibilă şi două plăci metalice de gard, blocând astfel circulaţia autovehiculelor. Bărbatul a fost imobilizat de poliţişti.

Poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Smârdan au reţinut un bărbat, de 51 de ani, din comuna Smârdan, bănuit de comiterea infracţiunii de împiedicarea sau îngreunarea circulaţiei pe drumurile publice.

Din cercetări, a reieşit că în ziua de 31 octombrie, în jurul orei 13.30, bărbatul a aşezat pe mijlocul DJ 255C, în localitatea Mihail Kogălniceanu din Galaţi, o canapea extensibilă şi două plăci metalice de gard, blocând circulaţia autovehiculelor.

La momentul sosirii poliţiştilor la faţa locului, acesta se afla pe partea carosabilă, însoţit de un câine de talie mare, pe care îl ţinea în lanţ, pentru a împiedica persoanele care ar fi încercat să elibereze drumul.

Bărbatul, care se afla sub influenţa alcoolului, a fost imobilizat de poliţişti, fiind ulterior reţinut, pentru 24 de ore.

În cursul zilei de miercuri, 3 noiembrie, bărbatul a fost prezentat parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi, cu propunerea luării unei măsuri preventive.

Vă recomandăm şi:

 

Cum a fost încătuşat şi imobilizat un bărbat, în plină stradă, după ce a făcut scandal într-un restaurant VIDEO

Un pieton a fost aruncat în aer de maşina unei şoferiţe de 24 de ani din Galaţi. Imagini cu impactul violent VIDEO

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite