Tânără lovită intenţionat cu maşina într-un scandal pe locul de parcare. Şoferul a dat peste ea de două ori

0
0
Poliţiştii au deschis pe numele agresorului un dosar penal, sursa: Arhivă
Poliţiştii au deschis pe numele agresorului un dosar penal, sursa: Arhivă

O tânără de 28 de ani a fost lovită intenţionat de conducătorul unui autoturism, într-o parcare din Tecuci, Galaţi. Agresorul a vrut să parcheze în locul în care se afla ea, dar aceasta a refuzat să plece deoarece păstra spaţiul pentru tatăl său.

Incidentul a avut loc marţi, într-o parcare din oraşul Tecuci. O tânără de 28 de ani, din municipiul Tecuci, a sesizat poliţia cu privire la faptul că, şoferul unui autoturism ar fi lovit-o în mod intenţionat cu autovehiculul, în timp ce se afla într-o parcare din localitate.

În uma verificărilor, poliţiştii au aflat că în jurul orei 11.20, femeia a coborât din autoturismul său, care se afla în parcare. Acesta a observat un alt loc de parcare liber şi s-ar fi aşezat în dreptul acestuia, cu intenţia de a-l reţine pentru autoturismul cu care circula tatăl său şi care fusese, momentan, blocat în trafic, într-o coloană de autovehicule.

„În acest timp, un bărbat, de 51 de ani, aflat la volanul altui autoturism, ar fi intenţionat să parcheze în acel loc şi, în urma refuzului femeii de a se da la o parte, ar fi lovit-o pe aceasta, cu autovehiculul, de două ori”, a transmis IPJ Galaţi. 

La sediul poliţiei, femeia a acuzat o stare de rău, a fost solicitată ambulanţa care a transportat-o la spital. Şoferul autoturismului implicat în incident a fost testat alcoolscop, rezultatul fiind negativ.

„Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe şi desfăşoară activităţi pentru a stabili împrejurările în care s-a produs fapta”, a anunţat IPJ Galaţi. 

Vă recomandăm şi:

 

Cum a fost încătuşat şi imobilizat un bărbat, în plină stradă, după ce a făcut scandal într-un restaurant VIDEO

 

Primul incident la noul aquaparc de pe malul Dunării. Doi bărbaţi, aflaţi pe tobogan, au ajuns la spital

Galaţi


Ultimele știri
Cele mai citite