Corecție aplicată cu parul unui bărbat de către prietenul unei femei cu care avusese o aventură

0
Publicat:

Relația amoroasă pe care un gălățean a avut-o cu o femeie s-a încheiat la Parchet, după ce bărbatul a fost la un pas să își piardă viața, fiind lovit de mai multe ori în cap cu un par de către un amic al celei cu care își înșelase nevasta.

Bărbatul agresat a avut nevoie de 8-9 zile de îngrijiri medicale FOTO arhivă Adevărul
Bărbatul agresat a avut nevoie de 8-9 zile de îngrijiri medicale FOTO arhivă Adevărul

Un caz mai puțin obișnuit a ajuns în atenția procurorilor gălățeni. Parchetul de pe lângă Tribunalul Galați a trimis în judecată un bărbat pentru tentativă la omor. Acesta este acuzat că a sărit cu parul la un bărbat în timp ce acesta avea o discuție aprinsă cu o femeie cu care avusese o aventură extraconjugală.

Victima a fost la un pas să își piardă viața, iar agresorul a fost plasat în arest la domiciliu.

„În seara zilei de 17.08.2022, pe fondul unei stări conflictuale anterioare, precum şi pe fondul unor discuţii contradictorii între persoana vătămată Dumitru şi o martoră, cu care a avut o relaţie extraconjugală, inculpatul a intervenit în sprijinul acesteia, punând în executare intenţia de a suprima viaţa persoanei vătămate, căreia i-a aplicat, cu un par, un număr de trei lovituri în zona capului şi mai multe lovituri peste braţul stâng şi omoplatul stâng, cauzându-i leziuni traumatice, care au necesitat 8-9 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare”, a stabilit procurorul de caz.

 Obligată să-i achite daune morale amantei soţului

Nu este primul caz în care se ajunge la violență atunci când unul dintre soți își înșeală partenerul de viață. O femeie din judeţul Bacău a fost condamnată de judecători în 2019 la plata unei amenzi penale şi obligată de achite daune morale amantei soţului.

Femeia în vârstă de 36 de ani, domiciliată în localitatea Dofteana, este acuzată căi- a aplicat o corecţie fizică şi a sluţit cu o foarfecă o consăteancă după ce a aflat că aceasta are o relaţie extragonjugală cu soţul ei.

Trimisă în judecată pentru violare de domiciliu, respectiv loviri şi alte violenţe, soţia înşelată a fost condamnată de Judecătoria Oneşti la plata unei amenzi penale în cuantum de 5.400 lei, transformată în 270 de zile de închisoare în caz de neachitare, şi să efectueze 60 de zile de muncă neremunerată la biblioteca din Oneşti sau la primăria din comuna natală. 

În plus, femeia de 36 de ani a fost obligată de judecători să achite amantei soţului 2.000 de lei cu titlul de daune morale pentru suferinţele psihice şi fizice suferite. În urma agresiunii suferite, victima a avut nevoie de 4-5 zile de îngrijiri medicale.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite