Concurs de împodobit brazii în Orășelul lui Moș Crăciun din Galați. Cei mai frumoși pomi de iarnă, premiați

0
Publicat:

Un concurs de împodobit brazii are loc, zilele acestea, în „Orășelul lui Moș Crăciun” din Galați. La final, brazii vor donați familiilor cu posibilități materiale reduse. 

Orășelul lui Moș Crăciun din Galați FOTO: Primăria Galați
Orășelul lui Moș Crăciun din Galați FOTO: Primăria Galați

Potrivit Primăriei Galați, la concursul de împodobit brazi de Crăciun sunt invitate să participe școlile și liceele din oraș. Un număr de 50 de brazi vor fi astfel împodobiți și vor fi donați familiilor cu posibilități materiale limitate.

„Brazii vor fi numerotați și vor fi împodobiți pe o tematică aleasă de fiecare unitate de învățământ. Decorațiunile vor fi aduse de fiecare școală participantă la concurs, fiind  acceptate numai acelea care nu necesită alimentare la o sursă de energie electrică. Publicul prezent în cadrul evenimentului va desemna cel mai frumos brad împodobit care va fi premiat. Unitatea de învățământ câștigătoare va primi un videoproiector și un ecran pentru videoproiector ce vor rămâne în dotarea școlii”, a transmis Primăria Galați. 

Calendar concursului este următorul: 30 noiembrie-8 decembrie, înscrierea participanților; 9-11 decembrie, desfășurare concurs; 12-19 decembrie, jurizarea concursului de către public; 20-21 decembrie, departajare și acordare premiu; 19-24 decembrie, donarea brazilor împodobiți unor cazuri speciale. 

Moș Nicolae vine în această seară în „Orășelul lui Moș Crăciun

Copiii au ocazia să îl întâlnească luni, 5 decembrie, de la ora 17.00, pe Moș Nicolae în „Orășelul lui Moș Crăciun” din centrul municipiului Galați. Special pentru cei mici se va organiza și un spectacol ce va include numere de magie.

Patinoar amenajat în centrul Galațiului FOTO: Primăria Galați
Patinoar amenajat în centrul Galațiului FOTO: Primăria Galați

„Orășelul lui Moș Crăciun” este locul unde vizitatorii, și cei mici și cei mari, se pot bucura de sărbătorile de iarnă într-o atmosferă magică, până pe 7 ianuarie 2023. Pe 17 decembrie, Moș Crăciun sosește în oraș. 

„Vor fi numeroase momente distractive, daruri de sărbători, patinoar în aer liber, gustări tradiționale, colinde, Atelierul lui Moș Crăciun, carusel, maşinuţe electrice, concurs de împodobit brazii, jocuri interactive și multe alte surprize”, a transmis Biroul de Presă al Primăriei Galați. 

Galaţi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite