Când vor putea gălăţenii să-şi plătească taxele şi impozitele pentru anul 2021

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Arhivă Adevărul
Foto: Arhivă Adevărul

Gălăţenii vor putea să-şi achite dările către stat pentru anul 2021, începând cu 11 ianuarie. Pentru a evita aglomeraţia de la ghişee, contribuabilii sunt sfătuiţi să-şi plătească on-line obligaţiile fiscale, pe platforma ghişeul.ro.

Primăria municipiului Galaţi anunţă contribuabilii la bugetul local, persoane fizice şi persoane juridice, că începând cu data de 11 ianuarie 2021 se reia activitatea de relaţii cu publicul la Direcţia Impozite, Taxe şi Alte Venituri Locale. Beneficiază de fonificaţia de 10 % persoanele fizice care îşi achită impozitele locale până la sfârşitul lunii martie.

Pentru a evita aglomeraţia la ghişee, gălăţenii pot plăti on-line taxele şi impozitele, pe platforma ghişeul.ro. Aceştia pot intra în posesia ID-ul şi parolei alocate, prin intermediul poştei electronice, trimiţând la adresa de e-mail fiscalitate@primariagalati.ro o cerere şi copia actului de identitate al titularului de rol fiscal, scanate şi ataşate.

Direcţia de impozite, taxe şi alte venituri locale din cadrul Primăriei municipiului Galaţi şi-a suspendat la sfârşitul lunii noiembrie, activităţile cu publicul, după ce mai mulţi angajaţi au fost confirmaţi cu noul coronavirus. 

Vă recomandăm să citiţi şi:

CMC a aprobat taxe locale noi şi taxe ajustate pentru anul 2021

„Vom avea taxe mai mari şi mai mulţi şomeri“. Judeţul unde impozitul din 2021 se va majora cu până la 500%

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite