Camion încărcat cu piatră, răsturnat în Galați. Doi răniți grav, luați cu elicopterul SMURD VIDEO

0
Publicat:

Un accident grav s-a petrecut pe o șosea din județul Galați. Un camion încărcat cu piatră s-a răsturnat pe o șosea. Două persoane, un tânăr și o tânără, au fost duși la spital cu elicopterul SMURD.

Accidentul a avut loc vineri, 12 aprilie 2024, și a fost anunțat la ora 11.20, la Dispeceratul Integrat 112. Potrivit apelului, un camion s-a răsturnat pe marginea șoselei în localitatea Gănești din comuna gălățeană Cavadinești.

Martorii accidentului au reușit să acorde primele îngrijiri celor două victime, un bărbat de 26 ani, cu traumatism toracic, și o fată de 21 ani, cu leziuni la coloana lombară.

Inițial, victimele au fost încarcerate, dar au fost evacuate de martori. Echipajele medicale care au ajuns la fața locului au stabilit că victimele sunt conștiente.

Camion răsturnat în județul Galați FOTO: ISU
Camion răsturnat în județul Galați FOTO: ISU

Cei doi sunt transferați la spital cu elicopterul SMURD chemat la fața locului.

În misiune au fost trimis și un echipaj cu o autospecială de la Garda de intervenție Berești care asigură măsurile de siguranță ca urma a scurgerilor de combustibil.

Polițiștii au deschis o anchetă. Traficul prin zonă a fost blocat zeci de minute pentru a permite intervenție echipelor ISU și SAJ.

Autospecială BMW de Poliție, lovită de un tramvai

În urmă cu două zile, la Galați, o autospecială a Poliției, marca BMW, a fost lovită de un tramvai care aparține societății locale de transport public. În urma impactului au rezultat pagube materiale, fără a fi rănită vreo persoană. 

Potrivit Poliției Galați, miercuri, 10 aprilie 2024, în jurul orei 10.45, pe bulevardul Henri Coandă din municipiul Galați, a avut loc un eveniment rutier, în care a fost implicată o autospecială de poliție a Inspectoratului de Poliție Județean Galați. 

„S-a stabilit faptul că în autospecială se aflau doi polițiști din cadrul Biroului Rutier Galați, care desfășurau activități preventive pe artera rutieră menționată, pe sensul de deplasare dinspre Bulevardul George Coșbuc spre Bulevardul Traian Vuia, având semnalele luminoase în funcțiune. Autospeciala a fost lovită din spate de un tramvai condus de o femeie, de 43 de ani, din Galați, iar în urma impactului au rezultat pagube materiale, fără a fi rănită vreo persoană”, a anunțat IPJ Galați.

Atât polițistul aflat la volan, de 38 de ani, cât și vatmanița au fost testați cu aparatul etilotest, ambele rezultate fiind negative.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite