Audienţele la parchetele arondate Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Galaţi au fost suspendate pentru următoarele trei luni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Accesul la compartimentele de relaţii cu publicul se va realiza potrivit unei programări prealabile, cu respectarea regulilor de distanţare socială.

Activitatea de audienţe a Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Galaţi şi a unităţilor din circumscripţie se suspendă până la data de 31.08.2020, au precizat reprezentanţii unităţii de parchet.

Reprezentanţii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Galaţi le recomandă justiţiabililor să transmită prin poştă, poşta electronică sau alte modalităţi de transmitere la distanţă cererile, plângerile, memoriile sau alte sesizări.

Accesul la compartimentele de relaţii cu publicul se va realiza potrivit unei programări prealabile, cu respectarea regulilor de distanţare socială, pentru studierea dosarelor, depunerea de înscrisuri în original sau alte mijloace materiale de probă şi alte situaţii excepţionale care justifică derogarea, apreciate ca atare de conducătorul unităţii de parchet.

GalaţiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite