Apar primele reacţii după ce carosabilul de pe strada Traian a fost spart la câteva zile de la inaugurare. Cine a fost chemat în faţa comisiei de disciplină

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Muncitorii sparg asfaltul care  fusese turnat  recent Foto: GSF/Facebook
Muncitorii sparg asfaltul care  fusese turnat  recent Foto: GSF/Facebook

Şoferii gălăţeni au asistat stupefiaţi zilele trecute cum muncitorii  distrug asfaltul proaspăt turnat pentru a monta un cablu pentru semafor, de care uitaseră. Primarul Ionuţ Pucheanu a decis să îi tragă la răspundere pe cei vinovaţi.

Numeroşi şoferi din Galaţi s-au declarat revoltaţi după ce strada Traian, inaugurată sâmbătă (după o investiţie de câteva milioane de euro, care a durat mai bine de doi ani) a fost spartă de muncitori marţi, la numai trei zile distanţă de la finalizarea lucrărilor.

Asfaltul ca-n palmă, turnat de doar câteva zile, de la intersecţia străzii Traian cu bulevardul Brăilei a fost tăiat pe toată lăţimea (patru benzi) arterei rutiere, de către muncitorii de la firma UTI, care asigură mentenanţa sistemului de „undă verde” din Galaţi.

Aceştia au făcut săpătura pentru a monta un cablu şi nişte senzori pentru unul dintre semafoare, deşi inaugurarea străzii fusese întârziată cu două săptămâni tocmai pentru ca ei să-şi poată face treaba. Treabă pe care, după cum se poate observa, nu au făcut-o.

În urma unei şedinţe organizate astăzi la Primăria Galaţi, primarul Ionuţ Pucheanu a decis să îl cheme pe dirigintele de şantier în faţa comisiei de disciplină. Dacă până vineri nu va primi un raport din partea directorului de investiţii din Primărie, care să cuprindă numele persoanelor vinovate de situaţia creată, edilul a declarat că va sesiza corpul de control al primarului.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite