Acces interzis în toate parcurile şi locurile de promenadă din Galaţi. Magazinele, închise între 22,00-6,00

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Măsurile au fost dispuse luni, 23 martie 2020, în cadrul Comitetului Local pentru Situaţii de Urgenţă. Între 22,00 şi 6,00 dimineaţă pot fi deschise doar farmaciile cu program permanent, staţiile de carburant, serviciile medicale şi serviciile de transport persoane în regim de taxi.

Primarul municipiului Galaţi, Ionuţ Pucheanu, a convocat luni, 23 martie 2020, Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă, fiind dispuse noi măsuri în contextul noului coronavirus. 

Astfel, s-a dispus ca în intervalul orar 22.00 - 6.00 să fie suspendate temporar, pe toată durata stării de urgenţă, activităţile de comercializare cu amănuntul a produselor şi serviciilor, la toţi operatorii economici care îşi desfăşoară activitatea în municipiul Galaţi,

Fac excepţie farmaciile cu program permanent, staţiile de carburant, serviciile medicale şi serviciile de transport persoane în regim de taxi, cu respectarea prevederilor Ordonanţei Militare nr. 2/21.03.2020.

De asemenea, se interzice accesul şi desfăşurarea de activităţi în toate spaţiile de promenadă amenajate în aer liber pe toată durata stării de urgenţă: Faleza Dunării, Grădina Publică, parcuri şi zone de agrement. 

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite