Primarul din comuna Slobozia Bradului, bătut de un localnic. Valerică Zamfirescu a ajuns la spital, dar a refuzat internarea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul din comuna Slobozia Bradului, bătut de un localnic. Valerică Zamfirescu a ajuns la spital, dar a refuzat internarea.

Valerică Zamfirescu, primarul comunei Slobozia Bradului, a ajuns astăzi la spital, în urma unui conflict cu un localnic, persoană de etnie romă.

Potrivit poliţiei, Valerică Zamfirescu avea mai multe escoriaţii la nivelul feţei şi a mâinii, dar a refuzat internarea.

“Dimineaţă, la 7.30, m-a sunat paznicul care îmi păzeşte via că a venit Paraschiv să-mi culeagă via. M-am dus acolo şi m-am dus în vie ca să-i dau afară. După aceea au început să vină cu topoare, cu furci, au venit pregătiţi cu unelte. Norocul meu că în porbagaj – eram cu maşina primăriei, mă pregăteam să mă duc la serviciu – am găsit un topor cu care se lucrase la cofraje la fântânile pentru apă, pe care dacă nu îl aveam mă omorau. M-au înţepat cu furca, m-au lovit cu bolovanii, pe urmă când m-am întors cu spatele,  acesta era cu toporul deasupra capului. M-am ferit, am pus mâna şi mi-a rupt mâna. Mi-au spart şi capul. Eu pe Paraschiv l-am văzut cu toporul. Ei aruncau cu pietroaie, cu furca şi când l-am văzut cu toporul deasupra capului am pus mâna. Fiica lui era cu furca, nevasta cu un alt topor. Erau zece inşi, dacă nu găseam toporul la mine în maşină, mă omorau”, a declarat Valerică Zamfirescu pentru Ziarul de Vrancea.

“A fost o altercaţie. Este un conflict mai vechi pe care primarul îl are cu o familie, pe marginea unei suprafeţe de teren agricol. Poliţiştii au discutat cu ambele părţi, dar niciuna dintre ele nu a depus plângere scrisă”, ne-a declarat Bodan Toader, purt[tor de cuv\nt al IPJ Vrancea.

Valerică Zamfirescu este al doilea primar din Vrancea care "o încasează " în această vară. La sfârşitul lunii iunie, primarul din comuna Milcovul, Mihai Neaţă, s-a ales cu ochiul vânăt în urma unei neînţelegeri la discoteca din sat pe care o administrează edilul.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite