Primarul Neaţă de la Milcovul, „machiat” la ochi de un cetăţean turmentat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Evenimentul s-a întâmplat în discoteca edilului din comuna Milcovul, în noaptea de sâmbătă spre duminică. Mihai Neaţă nu a depus reclamaţie la poliţie.

Mihai Neaţă, primarul comunei Milcovul (PSD), s-a ales cu ochiul vânăt după ce în noaptea de sâmbătă spre duminică, la ora 3.30, a fost “trosnit” de un bărbat în stare de euforie.

Primarul se afla la acea oră în discoteca pe care o administrează şi spune că evenimentul a fost mai mult un accident nefericit.

“Pe la 3.30, a venit un taxi trei persoane, am înţeles din Mirceşti. Ei au intrat în discuţie cu doi băieţi de la mine din sat, iar eu am ieşit afară să-i despart. Mi-au zis că se cunosc şi că nu au intenţii rele, spunându-mi că vor să intre şi să bea o bere. Aşa au făcut, dar eu am observat că între ei există o contradicţie. M-am dus şi i-am despărţit, iar soţia i-a condus afară pe doi dintre ei. Când am ajuns la uşa barului, unul dintre ei venea în viteză şi am zis să-l prind, dar mi-a dat un pumn în ochi. Ulterior şi-a cerut scuze, pentru că a crezut că vreau să-l agresez. Am ochiul vânăt, dar nu am depus reclamaţie la poliţie şi nici nu o s-o fac. Se mai întâmplă”, a fost explicaţia primarului Mihai Neaţă.

El spune că are discoteca de mulţi ani.

“Păi ce să fac, din salariul de primar nu se poate trăi. Lucrez şi pământ, am o grădină cu legume cum puţini au pe aici”, se laudă primarul Neaţă.

Cu ochiul tumefiat, edilul s-a prezentat astăzi la primărie, dar şi la şedinţa de consiliu local. Adversarii săi politici nu s-au lăsat însă impresionaţi de “machiajul” edilului şi au votat împotriva proiectelor iniţiate de acesta, de interes comunitar cum ne-a declarat primarul Neaţă.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite