O șoferiță cu alcoolemie peste 1 la mie a provocat un accident cu patru mașini. A fugit după faptă

0
Publicat:

Femeia din Vrancea a fost oprită în trafic de polițiști după o distanță de circa 3 km de locul producerii accidentului.

Un șofer din Târgu-Jiu a avut cea mai mare alcoolemie

O femeie de 44 de ani, din județul Vrancea, a fost duminică seara, târziu, protagonista unui eveniment rutier pe Drumul Național 23 A, în comuna Milcovul.

În accidentul rutier  au fost implicate trei autoturisme și un utilaj agricol, toate fiind avariat, iar conducătoarea autoturismului care a provocat accidentul rutier a părăsit locul producerii acestuia, continuându-și deplasarea către municipiul Focșani.

„În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că o femeie, de 44 ani, în timp ce conducea un autoturism, în comuna Milcovul, pe direcția Focșani  către Gologanu, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un disc agricol, ce se afla staționat în afara părții carosabile, pe care l-ar fi proiectat în  gardul unui imobilul. În urma impactului au fost avariate două autoturisme și gardul unui imobil. Femeia și-a continuat deplasarea către municipiul Focșani, fiind oprită în trafic la o distanță de circa 3 km de locul producerii accidentului. Aparatul etilotest a indicat rezultatul de 1,03 mg/L alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condusă la Spitalul Militar de Urgență Focșani, unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei”, potrivit IPJ Vrancea.

Deși s-a solicitat intervenția medicilor de la ambulanță, femeia a refuzat transportul la spital.

Ea s-a ales cu dosar penal pentru infracțiunile de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite