O femeie a fost ucisă la o stână din județul Vrancea de către concubinul ei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie în vârstă de 43 de ani a fost omorâtă de concubinul ei, în vârstă de 48 de ani, după ce a fost lovită în urma unui conflict spontan, declanşat pe fondul consumului de băuturi alcoolice, cei doi locuind la o stână din comuna Rugineşti, informează, marţi, 2 ianuarie, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea, conform Agerpres.

semn, bandă de avertizare pe care scrie: Poliția, Nu Treceți
Crimă la o stână din Județul Vrancea. Foto: Adevărul

Potrivit sursei citate, poliţiştii au fost sesizaţi, prin apel la 112, în cursul nopţii de luni spre marţi, că bărbatul şi-ar fi lovit concubina, iar aceasta este inconştientă, iar la faţa locului s-a deplasat un echipaj de Ambulanţă, care a constatat decesul victimei.

În urma primelor verificări, s-a stabilit că bărbatul, în vârstă de 48 de ani, cât şi femeia, în vârstă de 43 de ani, originari din judeţul Bacău, lucrau şi locuiau de aproximativ o lună la o stână în extravilanul comunei Rugineşti.

Între cei doi ar fi avut loc un conflict spontan, pe fondul consumului de băuturi alcoolice. În acest caz nu au fost înregistrate anterior sesizări privind acte de violenţă.

Bărbatul s-a aflat în custodia poliţiştilor imediat după sosirea la faţa locului, iar în prezent se află în arestul IPJ Vrancea.

Dosarul cauzei a fost preluat în anchetă proprie de un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale desfăşurând cercetări sub directa coordonare a procurorului de caz, mai menţionează informarea IPJ Vrancea.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite