Ionuţ Filimon a fost ales astăzi preşedinte al Organizaţiei de Tineret a Partidului Democrat Liberal Vrancea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ionuţ Filimon este preşedinte al OT-PDL Vrancea
Ionuţ Filimon este preşedinte al OT-PDL Vrancea

Tot în cadrul alegerilor de astăzi a fost ales şi consiliul de coordonare judeţean al OT-PDL, format din 26 de tineri democrat liberali.

Partidul Democrat Liberal, Filiala Vrancea, va avea în perioada următoare un calendar de evenimente interne extrem de vast privind desemnarea structurilor de conducere judeţene.

Primul dintre aceste evenimente s-a consumat astăzi, când au avut loc alegerile pentru desemnarea preşedintelui organizaţiei de tineret.

Pentru această funcţie a candidat şi a fost ales inginerul Ionuţ Filimon, în vârstă de 31 de ani, care a decis în urmă cu câteva luni să se implice în reconstrucţia organizaţie.

Acesta le-a spus celor prezenţi că în calitatea sa le va propune tinerilor un nou mod de a face politică, şi anume acela de a lua atitudine şi să sancţioneze derapajul autorităţilor.

2

„Să redeşteptăm spiritul civic în cetăţenii judeţului Vrancea şi să-i reînvăţăm să bată  cu pumnul în masa autorităţilor când au o problemă de rezolvat. Doar astfel, văzându-ne alături de ei, susţinându-le drepturile, arătându-le când sunt înşelaţi, atrăgându-le atenţia atunci când sunt orbiţi cu focuri de artificii ca să nu vadă hoţiile din spate, propunându-le soluţii alternative, cetăţenii ne vor acorda încredere.Şi având încrederea lor, luând atitudine, vom scăpa  judeţul de incompetenţi şi de corupţi”, le-a spus Ionuţ Filimon celor care i-au dat încrederea.

Noul preşedinte va conduce organizaţia alături de o echipă formată din 26 de tineri.

3

Invitatul special al evenimentului tinerilor democrat liberali a fost deputatul Cezar Preda. La conferinţa de alegeri au mai participat preşedintele BPN TDL Sorin Moldovan, preşedintele de regiune, Mihaela Roman, liderii organiţaţiilor TDL din Buzău si Brăila.

Mai puteţi citi:

FOTO Protest în Piaţa Unirii pentru apă caldă în Focşani

Lupte intestine în PDL Vrancea, cu „lupi tineri” şi „băbăciuni"

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite