Hoţi încătuşaţi într-o benzinărie din Focşani. Ce au găsit poliţiştii asupra lor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sursa IPJ Vrancea
Sursa IPJ Vrancea

Cei trei bărbaţi au fost audiaţi la sediul Poliţiei Municipiului Focşani, în cadrul unui dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Politiştii Biroului de Investigaţii Criminale Focşani au reţinut marţi seara, 22 martie, 3 bărbaţi, bănuiţi de comiterea unei infracţiuni de furt calificat în Focşani.

Oamenii legii spun că marţi seara au fost sesizaţi telefonic de către un bărbat cu privire la faptul că persoane necunoscute au intrat în imobilul fiului său, de unde ar fi luat mai multe unelte, cauzând un prejudiciu de aproximativ 10.000 de lei.

„În urma primelor verificări efectuate de poliţiştii ajunşi la faţa locului, la scurt timp au fost identificate persoanele bănuite de săvârşirea furtului, precum şi bunurile sustrase. Cei trei bărbaţi au fost audiaţi la sediul Poliţiei Municipiului Focşani, în cadrul unui dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de furt calificat. Poliţiştii continuă cercetările, în vederea documentării întregii activităţi infracţionale şi tragerii la răspundere penală a celor în cauză”, potrivit IPJ Vrancea.

La acţiune au participat şi jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Vrancea.

Sursa IPJ Vrancea

politisti catuse

Vă mai recomandăm:

Hoţii care şi-au făcut singuri cadouri de 10.000 de euro în noaptea de Moş Crăciun,  încătuşaţi la Focşani VIDEO

Au fost arestaţi hoţii care au furat la pont 400.000 de lei din casa unui om de afaceri din Prahova
 

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite