Jaf în 12 secunde. Cum l-au lăsat hoţii fără telefonul de lux şi bijuterii pe proprietarul unei maşini VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO gadget.ro
FOTO gadget.ro

Un jaf care a avut loc acum câteva zile în faţa unui club din Bârlad a fost surprins de camerele de supraveghere. Pe imagini se vede cum doi bărbaţi dau târcoale unui BMW, iar apoi sparg unul din geamurile maşinii cu un ciocan şi fură tot ce este de valoare. Totul în 12 secunde.

Proprietarul unui autoturism, marca BMW, un tânăr de 22 de ani, din localitatea vasluiană Murgeni, a avut o surpriză extrem de neplăcută în seara zilei de 14 martie. Acesta s-a deplasat cu maşina personală la un club din Bârlad, care are în administrare câteva terenuri sintetice de fotbal.

Tânărul din Murgeni a ajuns la ora 22.00, a ajucat fotbal, iar când a ieşit, la ora 00.00, şi-a găsit maşina spartă şi telefonul de peste 8.000 de lei, furat. Bărbatul a sunat la 112, iar poliţiştii au declanşat cercetările.

Tânărul a aflat ulterior de la soţia sa că lăsase în maşină un lanţ şi două brăţări de aur, care, evident, au dispărut şi ele.

Furt la pont

Poliţiştii au deja un cerc de suspecţi. Se pare că cei doi hoţi au acţionat la pont, scrie Vremea Nouă. Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum aceştia s-au dus glonţ la maşina tânărului de 22 de ani, i-au dat târcoale câteva secunde, au verificat dacă se află ceva de valoare în interior, apoi au decis să dea lovitura.

Au venit pregătiţi, cu un ciocan în buzunar, glugi în cap şi cu feţele acoperite. Unul dintre indivizi a scos apoi ciocanul din buzunar şi a lovit puternic geamul portierei din dreapta faţă. Hoţul s-a mişcat extrem de rapid . El a sustras telefonul şi bijuteriile din aur şi apoi a rupt-o la fugă împreună cu complicele său.

Pe cât de eficienţi au fost în comiterea furtului, pe atât de imprudenţi s-au dovedit ulterior. Cei doi au mers la scurt timp la o casă de amanet, în încercarea de-a vinde bijuteriile. Au fost surprinşi de camerele de supraveghere, iar acum este doar o chestiune de timp până când vor fi prinşi de poliţişti.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Românii care au scandalizat Belgia cu furtul prin metoda „umărul surferului“. Cum îşi alegeau victimele

Cei mai penibili hoţi. Au furat bunuri de 100.000 de lei şi au sfârşit prin a fi prinşi când spărgeau un garaj

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite