Clădirea fostei Prefecturi Putna, scanată cameră cu cameră cu ajutorul tehnologiei 3D. Imobilul va putea fi vizitat virtual

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fosta Prefectură Putna
Fosta Prefectură Putna

Imobilul a fost deja pus la dispoziţia Universităţilor Bucureşti şi Al. I. Cuza, care vor deschide la Focşani mai multe linii de studii.

După modelul Colegiului Naţional Unirea, care poate fi vizitat virtual cu ajutorul tehnologiei 3D, realizată de doi foşti elevi ai instituţiei, acelaşi lucru se va întâmpla în viitorul apropiat şi cu clădirea fostei Prefecturi Putna, recent reabilitată.

O firmă din Odobeşti, Inbound Studio SRLD, administrată de Andra Hanţă, care a participat şi la proiectul de la Colegiul Naţional Unirea, a fost selectată de Consiliul Judeţean Vrancea să scaneze 3D fiecare colţişor al imobilului istoric.

Întregul proiect costă peste 12.500 de lei

Practic, în final va ieşi un tur virtual al uneia dintre cele mai frumoase clădiri din Focşani. Acest imobil a fost atribuit recent, pentru zece ani, Universităţilor Bucureşti şi Al. I. Cuza, care intenţionează să deschisă la Focşani mai multe linii de studii.

Vă mai recomandăm:

FOTO VIDEO Proiectul genial făcut de doi tineri pentru liceul la care au studiat. Toată lumea poate vizita la pas, virtual, interiorul instituţiei de învăţământ

Tudorel Toader îi încaieră pe Marian Oprişan şi actualul şef al Consiliului Judeţean Vrancea

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite