Un poliţist de la Secţia 3 Craiova a fost filmat la „păcănele“. Omul legii este îmbrăcat în uniformă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţistul de la Secţia riscă să fie sancţionat de superiori
Poliţistul de la Secţia riscă să fie sancţionat de superiori

Ilie Titi, poliţist la Secţia 3 Craiova, a fost filmat la „păcănele“ alături de ceilalţi clienţi. Conducerea Inspectoratului de Poliţie Dolj a demarat o anchetă pentru a stabili dacă omul legii era în timpul serviciului în dimineaţa în care a intrat în sala de jocuri de noroc.

Omul legii a intrat în sala de jocuri de noroc din cartierul Valea Roşie, care este amplasată în spatele Bisericii „Sfântul Dumitru“ şi la câteva minute de Secţia de Poliţie.Titi Ilie lucrează la compartimentul Siguranţă Publică din cadrul Secţiei 3 Poliţie. Clienţii localului l-au filmat la „păcănele“ la ora 05.00 dimineaţa. Poliţistul este îmbrăcat în uniformă. 

VIDEO 

Pe imaginile filmate se vede clar cum poliţistul se aşază pe scaun şi începe să se joace la jocurile de noroc. Conducerea Inspectoratului de Poliţie Dolj a demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate dacă omul legii era în timpul serviciului în dimineaţa respectivă. 

„Împotriva agentului respectiv poate fi dispusă una dintre sancţiunile disciplinare prevăzute de Statutul Poliţistului în funcţie de rezultatul anchetei. Conducerea IPJ Dolj  nu tolerează astfel de comportament şi condamnă cu fermitate atitudinea agentului de poliţie care apare în imaginile respective “, a declarat Amelia Căprărin, purtătorul de cuvânt din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj.  

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite