Un adolescent de 16 ani a intrat cu briceagul în curtea unui liceu din Craiova

0
Publicat:

Un minor de 16 ani a fost depistat de jandarmi cu un cuţit tip briceag asupra sa, în incinta unui liceu din Craiova.

FOTO: Jandarmeria Craiova
FOTO: Jandarmeria Craiova

Potrivit Grupării Mobile de Jandarmi Craiova, tânărul nu era elev al instituţiei de învăţământ, fiind depistat în momentul în care a pătruns în incinta liceului.

"Tânărul, în vârstă de 16 ani, se afla în zona liceului şi avea un comportament neadecvat, fapt care a atras atenţia jandarmilor din apropiere. În momentul în care a pătruns în incinta liceului a fost oprit de jandarmi, care au procedat la legitimarea acestuia”, anunță Gruparea Mobilă de Jandarmi Craiova.

Totodată, i s-a cerut tânărului să prezinte toate bunurile aflate asupra sa, moment în care acesta a scos din buzunar un cuţit de tip briceag cu lamă de inox, cu lungime totala de 27,5 centimetri.

„Menţionam faptul că tânărul nu era elev al instituţiei de învăţământ unde s-a produs fapta", adaugă Gruparea Mobilă de Jandarmi Craiova.

Minorului i s-au întocmit actele de constatare pentru fapta de port fără drept de obiecte periculoase în sediul unei instituţii publice, urmând să fie înaintate organelor de urmărire penală, pentru continuarea verificărilor.

Jandarmii reamintesc faptul că portul, fără drept, în locuri publice a cuţitului, pumnalului, şişului, boxului, castetului sau a altor asemenea obiecte periculoase se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la un an sau cu zile-amendă.  

Craiova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite