Sacul și peticul. Mihai Stoica miroase blaturi, în timp ce Becali anunță „convenții” cu Craiova

0
Publicat:

Mihai Stoica, managerul general al clubului FCSB, a dat de înțeles că cel puțin într-un meci din cadrul play-off-ului din Superliga jucătorii nu și-au apărat corect șansele și a recunoscut că se teme de posibile jocuri de culise în ultimele trei etape din Superliga.

Gigi Becali și Mihai Stoica, sacul și peticul din fotbalul românesc. Foto Arhivă Adevărul
Gigi Becali și Mihai Stoica, sacul și peticul din fotbalul românesc. Foto Arhivă Adevărul

Oficialul clubului FCSB e convins că cel puțin un meci din acest play-off nu s-a disputat corect. „N-am avut niciodată convingerea asta şi n-am convingerea că toate meciurile din play-off s-au disputat corect. N-am convingerea asta. Cel puţin într-un meci mi s-a părut că unii n-au avut aşa…”, a spus Mihai Stoica la Orange Sport.

Întrebat dacă se referă la meciul dintre Farul Constanța și Rapid București, scor 7-2, și la scandarea giuleștenilor de la finalul partidei, Mihai Stoica a ales să nu comenteze: „Nu vreau să fiu suspendat”, a fost replica lui Mihai Stoica.

Rotaru: ”Nu avem nicio înțelegere”

În timp ce MM mărturisea că a simțit cu mirosul său fin (doar a fost numit câinele său de Gigi Becali) un blat în play-off, patronul său (autointitulat leul) a spunea nonșalant că are o convenție cu Universitatea Craiova.

”Bă, eu am o convenție cu ăsta, cu Rotaru. I-am dat mesaj: «Bă, tu ești fratele meu mai mic. Tu o să mă faci pe mine campion, eu o să te fac pe tine locul 3». El mi-a răspuns: «Hagi locul 1, eu locul 2, tu locul 3». Bă, nu are cum! I-am zis că nu se mai poate la punctaj.

Mi-a răspuns: «A, da. Păi bine atunci, eu bat Farul sigur, tu bați CFR sigur». «Da, bă, eu bat sigur CFR, bate tu Farul sigur». Bine, sunt glumele noastre, vă dați seama. E om de calitate”, a declarat senin Gigi Becali.

Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova, a intrat în joicul lui Becali. Foto Sportpictures
Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova, a intrat în joicul lui Becali. Foto Sportpictures

Mihai Rotaru, finanțatorul de la Universitatea Craiova, a comentat, oarecum rușinat, afirmațiile lui Gigi Becali. Patronul oltenilor a marșat pe ideea că nu există o convenție propriu-zisă cu Becali. „Nu avem nicio înțelegere, dumneavoastră îl știți pe patronul de la FCSB. Singura «înțelegere» este că eu bat Farul. Nu există așa ceva, sunt glume. Nu există alianțe.

Eu am «convenție» și cu Gică Hagi că-l bat, și cu CFR-ul că bat Farul, am «convenție» cu toată lumea că voi câștiga următorul meci. Ar fi ciudat să am o convenție că nu câștig”, a precizat Rotaru la Fanatik.

Universitatea Craiova întâlnește acasă Farul în etapa a 8-a din play-off, iar FCSB joacă acasă cu CFR Cluj. Dacă echipa lui Hagi câștigă și CFR-ul bate la București, Farul este campioană. Dacă oltenii îi încurcă pe dobrogeni, iar FCSB trece de clujeni, echipa lui Becali poate depăși Farul în etapa a 9-a, când cele două au meci direct, la Constanța.

Clasament play-off Superliga

1. Farul Constanța 46 de puncte

2. FCSB 43p*

3. CFR Cluj 39p*

4. CSU Craiova 36p

5. Rapid 34p

6. Sepsi 25p

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite