Profesor de istorie din județul Dolj, acuzat că a întreținut relații sexuale cu o elevă de 15 ani

0
Publicat:

Profesorul de istorie are 37 de ani și susține că este nevinovat. Până va fi pus sub acuzare, el continuă să predea la școala din localitate.

Eleva va fi consiliată psihologic - arhiva foto
Eleva va fi consiliată psihologic - arhiva foto

Profesorul de istorie din comuna Desa (județul Dolj) este bănuit că a avut relații sexuale cu o elevă de 15 ani. Un localnic l-a reclamat la Poliție, după ce a văzut unele imagini în care profesorul ar fi în compania elevei într-o grădiniță, transmit Știrile ProTv

Profesorul o aștepta afară să verifice dacă e lume sau nu și când a intrat fetița în grădiniță, apoi când a ieșit după o oră de la grădiniță, becurile erau stinse și s-a văzut și când a plecat. Circulă un zvon prin sat că el avut și alte relații și cu alte fete le punea nota patru în catalog că nu răspundeau la mesaje”, spune Gheorghiță Rotaru, cel care l-a denunțat pe profesor.

Directoarea școlii din Desa spune că a discutat cu profesorul de istorie și acesta neagă totul. Și Inspectoratul Școlar al Județului Dolj a anunțat că monitorizează situația. Eleva va fi coonsiliată psihologic.

Deoarece nu a fost pus sub acuzare, profesorul continuă să predea la școală. „Am auzit că a abuzat de trei fete aici la școală. El, ca profesor, nu trebuia să facă așa ceva”, spune un părinte. 

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite