Un bărbat din Dolj a vrut să cumpere un miel și a fost omorât. Tragedia a avut loc în Vinerea Mare

0
Publicat:

Victima, în vârstă de 45 de ani, a mers împreună cu soția la o stână pentru a cumpăra un miel și l-a rugat pe cioban să sacrifice animalul la fața locului. Bărbatul a fost ucis din greșeală.

Arhivă Adevărul
Arhivă Adevărul

Polițiștii Secției nr.4 Poliție Rurală Coșoveni au fost cei care au fost sesizați cu privire la faptul că, la o stână de animale, din comuna Bratovoești, un bărbat ar fi suferit vătămări în timpul sacrificării unui miel. Când au ajuns la fața locului, au găsit un bărbat înjunghiat în piept.

S-a constatat faptul că, un bărbat, de 49 de ani, din localitatea Georocu Mare, în timp ce sacrifica un miel, l-ar fi lovit accidental cu cuțitul, în zona pieptului, pe un bărbat, de 45 de ani, din aceeași localitate. Bărbatul de 45 de ani a fost transportat la o unitate medicală unde, din păcate, a decedat ulterior", au declarat reprezentanții IPJ Dolj.

Martori ai tragediei au fost membrii familiei, dar și patronul stânei. Toți au declarat că ciobanul, în timp ce spinteca mielul, a avut o mișcare puternică și, din greșeală l-a înjunghiat pe clientul care stătea lângă el.

La fața locului au fost identificate mai multe persoane, printre care și membri de familie ai bărbatului decedat, aceștia confirmându-le polițiștilor lipsa intenției în privința producerii leziunilor", se arată într-un comunicat remis presei.

Medicii l-au preluat de la stână pe bărbatul în vârstă de 45 de ani în stare critica. În ciuda eforturilor, aceștia nu au putut să-l salveze.

Ciobanul care a comis fapta este în stare de șoc și nu-i vine să creadă că a ucis un om.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentului", au mai transmis reprezentanții IPJ Dolj.

După ce a fost audiat, ciobanul a fost lăsat să plece acasă. Având în vedere împrejurările în care a avut loc tragedia, anchetatorii au hotărât ca autorul omorului să fie cercetat în stare de libertate.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite