Mama Melisei, fata ucisă în Grădina Botanică, dată dispărută. Femeia a lăsat și un bilet de adio

0
Publicat:

Mama Melisei, fata care a fost ucisă în Grădina Botanică din Craiova, a fost dată dispărută de soț, duminică. Aceasta a lăsat un bilet de adio.

Melis
Melis

Soțul femeii a sunat la 112 și zeci de echipaje de polițiști au căutat-o. În cele din urmă, femeia a fost găsită de oamenii legii lângă merii de la Grădina Botanică, acolo unde fiica sa a fost ucisă. Femeia este acum în afara oricărui pericol, scrie Gândul.

Melis Mihaela Lungu avea doar 14 ani. Colegii ei de clasă de la Colegiul Național Velovan, școala pe care abia o absolvise, spun că Melis era o fată veselă, învăța bine și până să-l cunoască pe Emi nu avusese alt prieten.

Zeci de persoane s-au strâns, sâmbătă, la înmormântarea Melisei, fata de 14 care a fost înjunghiată mortal de un tânăr, zilele trecute, în Grădina Botanică din Craiova.

Potrivit unor adolescenți veniți la înmormântare, ucigașul și Melisa ar fi avut o relație în trecut. „Da, au fost împreună. Era gelos (criminalul – n.r.)”, a precizat un coleg al Melisei, venit la înmormântarea fetei.

Melis a fost înmormântată la Cimitirul Sineasca din Craiova.

Emanuel Bădică, tânărul de 19 ani care era împreună cu Melis în Grădina Botanică când au fost atacați de M.A.F. (elevul de 17 ani de la Colegiul Național Militar Tudor Vladimirescu din Craiova), este internat în continuare în secția ATI, la Spitalul de Urgență. 

Emi, cum îi spun prietenii, a ajuns la spital cu multiple plăgi înjunghiate la nivelul zonei cervicale, torace și abdomen. Tânărul a pierdut peste 4 litri de sânge, așa că are nevoie de cât mai mulți donatori. Primii care au făcut apel pentru donarea de sânge au fot elevii de la Colegiul Național Carol I din Craiova.

Bădică Emanuel, absolvent al Colegiului National "Carol l", promoția 2022 (clasa a XII a A, mate info, bilingv-engleza) are nevoie de ajutorul nostru!

Din nefericire, el este victima incidentului din Gradina Botanica, de marți, 27.06.2023 si este internat la ATI, Spitalul Județean nr. 1! Cei care pot dona sânge, indiferent de grupa sanguina, sunt rugați să meargă la Spitalul nr.1 și să specifice numele *BĂDICĂ EMANUEL! Vă mulțumim!", au transmis elevii pe paginile lor de socializare.

image

Între timp, autorul crimei așteaptă să fie scos din arestul poliției doljene pentru a fi prezentat în fața magistraților de la Tribunalul Dolj.

Procurorii cer emiterea mandatului de arestare pentru următoarele 30 de zile pentru omor și tentativă de omor. M.A.F. este fiu de polițist. 

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite